Hapjes / Sharing
Bruschetta van pittige tomaat , olijfolie, look 8.50
geroosterde chickenwings 14.50
Pata Negra Cebo van Iberico varken 18.00
Frituurhapjes gemengd met chilisaus 14.00
Minni Camembert in de oven, ziltenotencrumble 16.00
Geroosterde balletjes orientaals 14.00
Voorgerechten
Carpaccio van rund, rucola, parmezaan, truffelolie 16.00
Handgesneden gerookte zalm, sjalot, peterselie en toast 17.00
Garnaalkroketten, grijze noordzeegarnaal, gefrituurde peterselie 18.00
Kaaskroketten met gefrituurde peterselie 14.50
gegrilde scampi Diabolique Coquilles 16.50
cocktail van grijze garnalen, eitje, sla, cocktailsaus 15.00
Hoofdgerechten
Salade warme Camembert, witloof, appel, 20.00
Tagliatelle Pesto & gebakken champignons , Parmegianno Regianno 24.00
Ceasar salade met hoevekip, eitje, ansjovis, ceasarsalade 21.00
vol-au-vent met frietjes en bladerdeegje 22.00
Taglaitelle gerookte zalm, bieslook-roomsaus, Parmesan 26.00
Gegrilde scampi diabolique met rijst 22.00
Gebakken zeetong 350 gr / frietjes en slaatje 36.00
Stoverij van varkenswangetjes in bruin bier / frietjes / slaatje 23.00
balletjes in tomatensaus 21.00
Rundstartare bereid door de Chef, sla & frietjes 23.00
Angus Beef Burger met truffelmayo 24.00
Côte à l’os van rund / per 2 pers 59.00
Filet puur van Ierse Hereford 37.00
Rib-eye Hereford gerijpt 32.00
bearnaise, peper, champignon
Entrecôte Simmenthal Dry Aged 36.00
Entrecôte Black Angus Aberdeen Dry Aged 39.00
Desserten
Crème brûlée met vanille 9.00
Chocolade mousse 10.00
Dame blanche met warme chocoladesaus 10.00
Coupe Colonel “Zubrowka” 11.00
Café Glaçée 10.00
Rijstpap vanille & bruine suiker 8.00
Sorbet framboos / bosvruchten 10.00
Sabayon Champagne vanille-ijs. 14.00