Aperitiefhapjes Kleine hapjes met zachte gerookte zalm € 7,35 Toast met diverse Franse kazen € 7,20 Zelfgemarineerde ansjovis met reuze Spaanse kappers en olijven € 7,20 Rauwe groentjes met cocktailsaus € 6,20 Plateau Royal € 9.80 Koude Voorgerechten Oostendse garnaalcocktail € 11,25 Salade van scampi's en verse meloen € 11,80 Carpaccio van verse rundsfilet met parmesaanse kaas en grote kappers € 10,20 Pata Negra ham met een torentje van verse fruitsalade € 11,15 Gerookte zalm en zijn klassiek garnituur € 10,20 Ganzenlever met uienconfituur en rozijntoastje € 13,20 Salade met mozerrella van buffelmelk met Toscaanse dressing € 9.80 Salade folle € 14 Warme Voorgerechten Soepje van de dag € 4,00 Noordzee Vissoep € 5,80 Kreeftensoep € 6,40 Lauwwarm geitenkaasje met notensla en tomaat overgoten met een vleugje honing € 9,80 In honing gegratineerde reuze scampi's vergezeld van een licht currysausje met Granny Smith appeltjes € 11,95 Ganzenlever in " Vintage " portosaus € 13,80 St-jacobsschelpen in een kreeftensausje met grijze garnaal € 12.80 Salade van kalfszwezerik en tuinkruidendressing € 12.15 Pasta Tagliatelle met scampi en corianderpesto € 13,20 Tagliatelle met wokgebakken groentjes € 10,50 Tagliatelle met gerookte zalm en broccoli € 12,20 Visgerechten Gebakken lotte met romige preibereiding € 19,40 Heilbot in een zachte paprikasaus met warme groentjes € 16,80 Zeetong meunière € 23,90 Zeetongfilet met een vulling van verse spinazie, gerookte zalm en scampi in een safraansausje € 19,20 Gegrilde reuze gamba's gemarineerd volgens recept van de chef € 20,50 Visschotel 't Papenhuis (2 pers.) Dagverse vis met groentenkrans in sausje van bieslook en citroen € 45 Gegratineerd vispannetje voorzien met de vangst van de dag € 17.30 Noorse gegrilde zalm met choronsaus € 17.25 Vleesgerechten Gegrilde filet pure met sla of warme groentjes en saus naar keuze € 19,40 Kalfszwezerik op oude wijze met lichte mosterdsaus € 18,90 Lamskoteletjes in bordelaisesaus en groentenboeket € 17,85 Gebakken eendeborst met een sausje van zongedroogde pruimen € 18,90 Lamsfilet met honing- tijmsaus, warme groentjes, gratin Dauphinois € 18,90 Chateaubriand (2 pers.) € 45 Black Agnus zesrib beurre " cafe de Paris" € 19.80 Deserten Bordje van Franse kazen € 7,20 Duo van huisbereide chocomousse € 6,50 Trio van verschillende bavarois € 6,20 Ijsbisquit " Tartuffo" € 6 Sorbet van bosvruchten € 6.50 Roomsoesjes in een warm chocoladejasje € 6.50