testVoorgerechten

Vissoep : € 8,50

Kaaskroketten (van ’t huis) : € 9,50

Garnaalkroketten (van ’t huis) : € 15,00

Méli Mélo : € 12,50

Scampi met look of diable : € 14.50

Bladerdeeg met gemengde champignons en kip : € 11,00

Rundscarpaccio met parmesan en olijfolie : € 13,00

Supplement frites : € 3,00

 

Schotels

Visgerechten

Kabeljauwmoot " Royal " met mousseline saus of vierge : € 27,00

Zalmmoot met béarnaise : € 17,50

Vissoep : € 12,50

Vleesgerechten

Americain gemalen in ’t huis met frieten : € 13,00

Geroosterd rundsvlees : € 15,00

Geroosterde Lamsribbetjes : € 19,50

Bladerdeeg met gemengde champignons en kip + frieten : € 12,50

Eendenborstfilet met pepersaus : € 16,50

Tussenrib +/- 400 gr : € 18,00

 

Saus

Béarnaise, choron, peper, champignons, roquefort : € 3,50

Groenten van de dag

Groene salade, gemengd of tomaten : € 4,50

Groentenkrans : € 6,00

Bord met groenten van de dag : 12,00

Nagerechten

Crème brûlée : € 7,50

Huisgemaakte chocolademousse : € 7,50

Meringue glacée, chocolade en advocaat : € 7,50

Profiteroles met warme chocoladesaus : € 7,50

Dame Blanche : € 7,50

Coupe brésilienne : € 7,50

Sorbet : € 7,50

Warme " Tatin Taart " : € 7,50

Warme " Tatin Taart " met ijs : 8,00

geflambeerd met Calvados : € 9,50

 Sabayon Marsala of Champagne : 9,00

 Café glacé : 7.50

Ijs bolleke : 2,25

 

TRAITEURDIENST en SCHOTELS OM MEE TE NEMEN op bestelling.