Onze klassiekers waar onze trouwe klanten reeds 20 jaar voor terugkomen

Opgelet voor de niet-kenners:
tijdens het week-end en op feestdagen wordt er enkel uitgebreid getafeld,
voorgerecht + hoofdgerecht vanwege het beperkt aantal zitplaatsen.

"Ik houd het graag eenvoudig : goede produkten - puur gebracht."

 

   
voorgerechten

VOORGERECHTEN

▪ Italiaans getint: “Orecchiette” beukezwammetjes, sjalot, knoflookparfum met delikatesse van ossestaart, afgewerkt met seizoenstruffel - “Top” - € 23,00 
▪ Ons eeuwig succes: Big Mac “vanaf 2 personen” witloof, geplette patat, spekjes, sla,
witte truffelolie, scampi, afgewerkt met gerookte zalm - koud/warm - € 20 per persoon
- verrijkt met kaviaar € 12,50 supplement per persoon
▪ Specialiteit: gebakken eendelever van Maison Mitteault, gestoofde perzik
met lavendelparfum, sausje geparfumeerd met peche de Vignes - €27
▪ Mediteranee: snoepje van fijne tranches wilde zeebaars, gegaard à la minute
met groene specerij en infusie van tuinkruiden- € 25,50
▪ Snoepje: Gegratineerd half babykreeftje uit de schaal met groffe waterkers
en seizoenasperges - € 22,50
▪ Kaviaar: snoepje van Belgische Parels – 30 gram – fris geserveerd met toast - € 85

 

hoofdgerechten

 

HOOFDGERECHTEN

 

▪ Italiaans getint: Fijne linguini, gegaard in schaaldierenextract, babykreeft uit de schaal,
bleekselder, sjalot, knoflookolie, parfum van citroentjes uit Sorrento, trostomaat,
afgewerkt met fris geitekaasje - per 2 personen - € 28 per persoon
▪  Specialiteit van onze slager: Chateaubriand van het Belgisch wit Blauwe ras,
pikant zomers sausje, geserveerd met een snoepje van rattepatat, courgette, lente-ui
en seizoentruffel - per 2 personen - € 36 per persoon - “1 bakwijze per 2 personen”
▪ Topper van het seizoen: Rozig gebraden hertekalf van het zadel, cremeux van tuinbonen, afgewerkt met sausje van Barolowijn en bittere chocolade - € 36 
▪ Perfect huwelijk: suprême van franse parelhoen en langoustine uit de Noordzee,
stoofprei, kalfsjus, afgewerkt met schaaldierenparfum - € 35
▪ Knipoog naar de Provence: gesauteerd wit van tarbot, snippers venkel,
geparfumeerd met Pastis, afgewerkt met zuiderse tomaat - dagprijs

 

NA DE MAALTIJD

▪ Onze specialiteit:
assortiment Franse kazen met huisgemaakte rode wijn siroop
 
eventueel met glas Beaumes de Venise
glas Sauterne - glas Port - trappist-bieren: Westvleteren 12° - Orval
▪ Frambozen Melba:
verse frambozen met sausje van frambozen, vanille-ijs, slagroom, amandelschilfers, bloemsuiker
▪ Klassiek: Dame Blanche
▪ Warme kersen: geparfumeerd met kirsch, vanille-ijs, slagroom,
schilfers amandelen
▪ Mijn favoriet: TOP
Fijne flensjes met frambozen, besprenkeld met Eau de Vie,
vanille-ijs, slagroom
▪ Diverse Pousse café’s: zie kaart
▪ Champagne: om af te sluiten

---------------------------------------

Vanaf heden serveren wij elke week nieuwe suggesties, die U elke woensdag kan volgen via Facebook.
Op dinsdag, woensdag en donderdag zijn wij geopend voor gezelschappen en zakendiners vanaf 6 personen met vast all-in concept in overleg met Raoul.

Personen met allergie: graag een seintje vooraf voor aanpassing van de bereiding