Onze klassiekers waar onze trouwe klanten reeds 20 jaar voor terugkomen

Opgelet voor de niet-kenners:
tijdens het week-end en op feestdagen wordt er enkel uitgebreid getafeld,
voorgerecht + hoofdgerecht vanwege het beperkt aantal zitplaatsen.

"Ik houd het graag eenvoudig : goede produkten - puur gebracht."

 

   
voorgerechten

VOORGERECHTEN

▪ Italiaans getint: snoepje van groene asperges, fijne linguini, tuinkruiden,
wit van gevogelte, afgewerkt met schilfers grana - € 21 
▪ Ons eeuwig succes: Big Mac “vanaf 2 personen” witloof, geplette patat, 
spekjes, sla,witte truffelolie, scampi afgewerkt met gerookte zalm
koud/warm - € 20 per persoon
- verrijkt met kaviaar € 12,50 supplement per persoon
▪ Delikatesse: koude dressing van sinaasappel, babyveldsla, coquille uit Dieppe, 
blokjes koude foie gras, snippers grissonvlees - vanaf 2 personen - €26 per persoon
▪ Specialiteit: Gebakken eendelever met appeltjes, geblust met Calvados - € 27
▪ Klassiek: Crostini van rozijntjes,huisgemaakte koud geserveerde terrine van ganzelever,
marmelade van vijgen en uien, siroop van rode wijn- € 24
▪ Kaviaar: snoepje van Belgische Parels – 30 gram – fris geserveerd met toast - € 85
▪ Mijn favoriet: Geglaceerde zalm à la minute, appeltjes, bieslook, roze peper - €18,50

 

hoofdgerechten

 

HOOFDGERECHTEN

 

▪ Italiaans getint: Fijne pasta met bospaddestoeltjes, prei, sjalot,
knoflookparfum - “Veggie” - € 20
▪  Specialiteit van onze slager: Chateaubriand van het Belgisch wit Blauwe ras,
fluwelig sausje met groene peper, milo-melo van groene asperges en courgette,
afgewerkt met een pistou van zuiderse tomaat - per 2 personen - € 36 per persoon 
▪ Waar mijn vaste klanten van houden: Krokant gebakken kalfszwezerik, geserveerd
op een cremeux van stoofprei, sausje afgewerkt met port,brandy en witte truffelolie - € 36 
▪ Franse specialiteit: Rozig gebraden duifje uit Anjou, in eigen jus geserveerd,
gekonfijte jonge worteltjes met sjalot en tijm -  € 35
▪ Trots van onze kust: gestoofd wit van tongfilets,
met bladspinazie geglaceerd vissausje met wodkaparfum “Waleska” - dagprijs
supplement kaviaar € 12,50

NA DE MAALTIJD

▪ Onze specialiteit:
assortiment van 5 soorten kaas - Frans - Italiaans - volgens aanvoer
eventueel met glas Beaumes de Venise - Trappist
glas Sauterne - glas Port - (zie kaart)
▪ Frambozen Melba:
sausje van frambozen, vanille-ijs, slagroom, amandelschilfers, bloemsuiker
▪ Klassiek: Dame Blanche
▪ Warme kersen: geparfumeerd met kirsch, vanille-ijs, slagroom,
schilfers amandelen
▪ Mijn favoriet:
Fijne flensjes “Comédie Française”, appelsiensiroop, 
Grand Marnier, vanille-ijs, slagroom
▪ Fijne flensjes: met stoofpeertjes, vanille-ijs, slagroom,
warme chocoladesaus
▪ Diverse Pousse café’s: zie kaart
▪ Champagne: om af te sluiten

---------------------------------------

Vanaf heden serveren wij elke week nieuwe suggesties, die U elke woensdag kan volgen via Facebook.
Op dinsdag, woensdag en donderdag zijn wij geopend voor gezelschappen en zakendiners vanaf 6 personen met vast all-in concept in overleg met Raoul.

Personen met allergie: graag een seintje vooraf voor aanpassing van de bereiding