Voorgerechten

Gerookte zalm : € 14.00
Garnaalkroketten : € 13.50
Tomaat met garnaal : € 13.00
Kaaskroketten : € 12.50

Fondue Bourguignonne (min 2 pers)

-300gr Filet mignon : € 27.00 per persoon
-200gr Filet mignon : € 25.00 per persoon
-6 soorten saus
-Gevarieerde salade
-Brood of frieten


Zwitserse kaasfondue (min 2 pers)

- 3 soorten kaas
- 300gr : € 27.00 per persoon
- 200gr : € 25.00 per persoon
- Vers fruit
- Stokbrood

Wijntip bij de kaasfondue : Vouvray €27.00

Verse visfondue (min 2 pers)

- 300gr verse vis (5 soorten) : € 29.50 per persoon
- 6 soorten saus
- Gevarieerde salade
- Brood of frieten


Gemengde fondue (min 2 pers)

- 300gr rundvlees, varkenshaasje, kalkoenfilet, kalfsvlees : € 27.00 per persoon
- 200gr rundvlees, varkenshaasje, kalkoenfilet, kalfsvlees : € 25.00 per persoon
- 6 soorten saus
- Gevarieerde salade
- Brood of frieten

Menu (min 2 personen)
€ 37.00 per persoon

Tomaat met garnalen
Vlees- of Kaasfondue (200gr pp)
Vanille-ijsje met warme chocoladesaus

Raclette (min 2 personen) :
 € 29.00 per persoon

Enkel op reservatie! 2 dagen vooraf te bestellen!
Het originele Zwitserse Kaasgerecht
Lekker en gezellig !
Wijntip : probeer eens onze Vouvray

Desserten
Sorbet : € 6.50
Dame Blanche : € 7.50
Coupe Fraises (seizoen) : € 8.00
Profiteroles : € 8.50
Banana Split : € 8.00
Dessertbord vers fruit : € 8.00
Chocolade Fondue (min. 2 personen) : € 8.50