Beste klanten,
Geniet van het leven en van een gezellig samen zijn in De Flandrien. Fijne Groet Aline en Nic De Flandrien !!!
Huiskamer restaurant Oostveldkouter 141 B-9920 Lovendegem
Kom ook eens kijken naar onze voorgevel. We hebben dit in een nieuw kleedje gestoken.
Specialiteit van het huis vlees op Grill! Openingsuren: Gesloten op maandag,dinsdag,woensdag,donderdag
Vrijdag 11H30 tot 14H30 18H30 tot 23H00 Zaterdag 18H30 tot 23H00 Zondag 12H00 tot 17H30 18H30 tot 23H00 Op vrijdag.middag “Dagsuggesties” Tijdig reserveren! Geniet er van… Nic & Aline
*********************************************************************************************
Aspergers met pancetta-ham en foie gras & espuma van tuinkers Aspergers met tartaar van zalm en espuma van tuinkers Aspergers 'à la Flamande Aspergers met grijze garnalen en Hollandaisesausje Huisbereide garnaalkroketjes Carpaccio van rundsfilet met pesto van artisjok,Pecorino schilfers & zoete toast en rauwe ganzenlever Spaanse mosselen overgoten met looksausje & grijze garnalen Huisbereide Kaaskroketjes Scampi’s (6) met sausje naar keuze (look-curry of vissausje) Gebakken foie gras met witlof en pancetta & zoete toast
Salades: Salade Branko : Mixsalade met gebakken scampi’s en grijze garnalen & koude bereiding van looksausje
Vis:
Gerilde tonijnsteak met pasta-wok groenten & garnaalsausje met frietjes Kabeljauw met aspergers , Hollandaisesausje & espuma van tuinkers Scampi’s (10) in sausje naar keuze ( look-curry of vissausje) met frietjes Rijkgevulde visserspannetje, met frietjes
Voor onze sloebers:
Kipfilet met appelmoes & frietjes
*** Specialiteit van het huis Vlees op Grill !!! ***
Grillades:
***Mixbrochette met sausje naar keuze*** ***Steak met frietjes en sausje*** ***Gegrilde Pata Negra, op wijze van de chef met zoet sausje*** *** Filet pur "Pizzaiola" op wijze van de chef (licht getomateerd & afgewerkt met schilfers van Pecorino) en frietjes *** *** Filet Pur met sausje naar U smaak*** *** Ossehaas gerild met gebakken foie gras & pepersausje*** *** Rumpsteak van Lam op wijze van de chef*** *** Filet van eendenborst op wijze van de chef***
******** Gegrilde Holsteiner Rib-Eye (fijn stukje vlees met vetrandje) met romig mosterd honigsausje****
********Tournedos van kalf op zuiderse wijze & licht romig pepersausje & cruditeiten***********
*******Argentijnse entrecote met pepersausje**********
*** Hoofdgerechten kunnen verkregen worden met aspergers ***
Voor 2 pesr. Chateaubriand Boucquetiere ( warme groentjes & sla) met sausje naar keuze Cote à l’os Boucquetiere (warme groentjes & sla) met sausje naar keuze
Saus naar keuze :Champignon,Peper,Bearnaise,mosterdsaus,looksausje,roquefortsausje Nieuw sausje getomateerde béarnaise
********************************************************************************************* Menu De Flandrien ( vanaf 5 juni 2015)
Aperitief "Belle fleur" (fijne wijn,cava, en tonic water) of "Gin Tonic" "Bombay" ♦ Hapjes van de chef ♦ Asperges met tartaar van zalm en espuma van tuinkers of
Carpaccio van rundsfilet met pesto van artisjok,pecorinoschilfers & zoete toast & rauwe ganzenlever
Sorbet of aquavit ♦Argentijnse entrecote met pepersausje ♦ Fraisia van de chef & koffie Of Irich coffee
Met aangepaste wijnen of zonder!
************************************************************** Desserts: *** Dessertbordje De Flandrien & Koffie *** *** Fraisia op wijze van de chef***
***Moelleux au chocolat met vanille-ijs*** Chocomousse Warm appelgebak Warm appelgebak met slagroom Warm appelgebak met ijs Warm appelgebak met ijs & slagroom Dame Blanche Vanille ijs Vanille ijs met advocaat IJs van brésilienne *** ijsje van curberdons en speculoos met frambozenlikeur ***
Flandrien biedt aan: Cadeaucheque
Neem een kijkje binnen naar de wijnstand
Beste klanten wij danken U voor het bezoeken van onze site.
En hopen elkaar dan ook te ontmoeten.
In onze Huiskamer restaurant De Flandrien
Bij Nic & Aline
***Nieuw de openingsuren en sluitings-dagen.***
|
au | ![]() |
|
![]() |
![]() |