Suggesties -  Suggestions

Voorgerechten - Entrées:

Trilogie van eendenlever: gebakken - terrine - crème brûlée
Trilogie de foie de canard: poêlé - en terrine - crème brûlée                                   € 22

Soepje – Potage :

Wildconsommé - fazant & groentenbrunoise
Consommé de gibier - brunoise de faisan et légumes                                             €   5

Hoofdgerechten – Plats principaux :

Gebrade wilde fazant - grondwitlof - knolselder - butternut - spruitenblaadjes - pommes dauphines - fine champagnesaus
Faisan de sauvage rôti - chicon - céleri rave - potiron butternut - feuilles de choux de Bruxelles - pommes dauphines - fine champagne                                                                                                     € 28,00

Gebraden hazenrug - grondwitlof - knolselder - butternut - spruitenblaadjes - pommes dauphines - fine champagnesaus

Râble de lièvre - chicon - céleri rave - potiron butternut - feuilles de choux de Bruxelles - pommes dauphines - fine champagne                                                                   € 28,00

Nagerechten - Desserts:

Huisgemaakt nagerechtenbordje - sinaasappeltuile
Assiette de desserts maison- tuile à l'orange                                                            € 10,00

                                      

Neem al de suggesties in menu voor  € 53 en de koffie is aangeboden
Prenez toutes ces suggestions en menu à € 53 et on vous offre le café

Wijnen geselecteerd door onze wijn meester Stijn en water inclusief
Vins sélectionnés par notre maître sommelier Stijn et eaux inclus                  suppl. € 20

Alternatief voor het menu – Alternative pour le menu:

Noorse red King Krab in kruidig kookvocht, knapperige groentearomaten
in plaats van het sorbet
Crabe Royal rouge de Norvège à la nage, fine brunoise de légumes
au lieu du sorbet  
                                                                                   suppl. € 15

Assortiment kazen geselecteerd door meester Van Tricht in plaats van het dessert     Assortiment de fromages sélectionnés par maître Van Tricht au lieu du dessert                                                                                                      suppl.  €  3

BORRELHAPJES – AMUSE-BOUCHE

Huisgerookte zalm - Saumon fumé maison (heerlijk – délicieux)                           17.00

Oesters Fines de Claire M3 (als hapjes of als voorgerecht)                            6 =  16.00  Huîtres Fines de Claire M3                                                              of-ou    12 =  26.00

Gedroogde Spaanse Serrano ham -  Jambon séché Espagnol Serrano                   8.00

SPECIALITEIT - SPECIALITE

Huisgerookte zalm – toast - gehakte peterselie - uitjes
Saumon fumé maison – toast - persil haché – oignons                      VG 17.00 HG 22.00 Huisgemarineerde zalm Gravlax – toast - dille saus
Saumon mariné Gravlax – toast - sauce à l’ aneth                             VG 17.00 HG 22.00 Duo van gerookte en gemarineerde zalm Gravlax
Duo de saumon fumé et mariné Gravlax                                          VG 18.00 HG 23.00

VOORGERECHTEN KOUD – ENTREES FROIDES

Lendestukcarpaccio - Parmezaanse –Rucola – Koningskruid - Balsamico
Carpaccio de bœuf - Parmesan - Roquette – Basilic – Balsamico                            17.00 Eendeleverpastei - hoppe gelei - warme brioche - witlofslaatje
Terrine de foie de canard - confiture de houblon - brioche - salade de chicons        22.00 Duo van lendestukcarpaccio & eendeleverpastei krullen                              
Duo de carpaccio de bœuf  & copeaux de terrine de foie de canard                      20.00

VOORGERECHTEN WARM – ENTREES CHAUDES

Soep volgens het humeur van de Chef – kruidige broodkorstjes
Potage selon l’ humeur du Chef – croûtons de pain épicés                                    5.00 Garnaalkroketten huisgemaakt (2 stuks)  gefruite peterselie
Croquettes aux crevettes Maison (2 pièces) persil frit                                           14.00
Noorse red King Krab in kruidig kookvocht - knapperige groentearomaten
Crabe Royal rouge de Norvège à la nage - fine brunoise de légumes                    24.00
Halve kreeft van 650 gr. “in schoonzicht”  groentjes, 3 koude sausen (2 pers.)    

Demi-homard de 650 gr  “en belle vue"  légumes, 3 sauces froides    (2 pers.)     24.00

HOOFDGERECHTEN – PLATS PRINCIPAUX

Vegetarische Spaghetti – groenten – tomatensaus – Parmezaanse kaaskrullen
Spaghetti végétarien – légumes – sauce tomate – copeaux de Parmesan               14.00

Vis – Poisson:

Spaghetti Capellini - huisgerookte zalm - groentjes – verse kruiden
Spaghetti Capellini - saumon fumé maison - légumes – herbes fraîches                 16.00 Garnaalkroketten huisgemaakt (3 stuks) gefruite peterselie
Croquettes aux crevettes Maison (3 pièces) persil frit                                          18.00
Gebraden Koningskabeljauwhaasje – wokgroentjes – aardappelpuree - Chablissaus
Dos de cabillaud Royal rôti - légumes wok - mousseline de pomme de terre sauce Chablis                                                                                                                 26.00 Rivierpaling in het groen van 12 verse tuinkruiden – kruiden slaatje - frieten
Anguilles au vert composé de 12 herbes fraîches –salade d’ herbes - frites            27.00 Gebakken zeetong (400 gr.) op molenaarswijze – warme groenten - frieten
Sole meunière (400 gr.)  légumes chauds – frites                                               32 .00 Canadese kreeft (650 gr.) gegrild met verse tuinkruidenboter seizoensgroentjes – Basmati rijst
Homard du Canada (650 gr.) grillé  beurre aux herbes fraîches,  légumes de saison – riz Basmati                                                                                                         45.00

Vlees – Viande :

Américain Préparé door de Chef– tomaat - frieten         
Américain Préparé du Chef - tomate - frites                                                        19.00
Duo van lendestukcarpaccio & eendeleverpastei krullen - brood                   
Duo de carpaccio de bœuf  & copeaux de terrine de foie de canard – pain             23.50 Gegrilde Ierse entrecôte (300gr) natuur - groentenkrans - frieten
Entrecôte grillée d’ Irlande (300 gr) nature - légumes chauds – frites                     23.50 Osso Bucco op Milanese wijze - verse kruiden en tagliolini - Parmezaan
Osso Bucco à la Milanaise - herbes fraîches et tagliolini - Parmesan                         25.00 Kalfsblanquette – seizoen groenten – Basmati rijst
Blanquette de veau – légumes de saison – riz basmati                                          25.00

Supplementen – Suppléments :

Salade mix, tomaat, witlof – Salade mixte, tomates, chicons                                   3.00