Voorgerechten
Trilogie van soepjes : Pompoenroomsoepje, Erwtenvelouté en kleine tomaatjes,
toastje met zijn Tapenade.
Carpaccio van Langoustine, limoen en haringeitjes, Exotische Boulgour.
Taartje van zuiderse groentjes, fijngestampte tomaten met frambozenvruchtenvlees,
parmezaanschilfers en fijne sneetjes van zachtgebakken rode tonijn.
Tartaar van zeeduivel met Arganolie, slaatje van mango en tomaatjes met verse coriander.
Gekookte eitjes, het een met Isignyroom en bieslook, het ander met ganzelever
en peper van de molen.
Bretoensekreeftmedaillon gestoomd met een cappucino van worteltjes en komijn.
Tempura van grote scampi’s geserveerd met fijne rauwe groentjes en een licht
gekruide guacamole.
Huisgerookte zalm en blinis, slaatje en balsamicoemulsie.
Burratta geserveerd met een julienne van rauwe pepers en pesto, kleine rundstartaar
geparfumeerd met verse kruiden en parmezaan.
Hoofdgerechten
Victoriabaarsfilet gebakken in een bananenblaadje met groentjes en Aziatischekruiden.
In melk gepocheerde Tarbotfilet, fijngestampte aardappelen en truffelboter.
Gebakken reuzegarnalen met citrusvruchten en vanille.
Duo van knapperige rolletjes, rode tonijn, verse basilicum en kruidensap ; lammetje
met rozemarijn en zwarte siroop van Modena.
Filet van Melkkalf langzaam gebakken, aardapeltjes en herfstgroentjes.
Eendenborst gevuld met ganzelever, Biggareausapje en kalfsfond, kleine aardappelgratin
op oude wijze.
Gebakken Gevogelte van Bresse in eigen sap, taboulé van rijst met rozijnen en zachte
currypoeder.
Ovengebakken Iberischevarkensfilet met een Tian van mediterraneese groentjes.
Lamskroon uit de Limousin, gebakken op lage temperatuur met kruiden en mille
feuilles van Nicolas aardappeltjes met Saint-Maure.
Nagerechten
Verse frambozentaartje met een fijne witte chocolademousse.
Moelleux van Papua chocolade en vanilla Bourbon, amandelijs.
Vanille Creme Brûlée of niet naar keuze, citroenmadeleine, sinaasappelsneetje en
bloemensapje.
Vers fruitslaatje met zijn kamille en champagnesiroop, lepeltje limoensorbet.
Reuze chocolade of koffie Macaron , licht lavendelroompje en verse aardbeien.
Peertje van onze boomgaard gebakken in zachte wijn, slagroom met zwarte
vanillegraantjes van Madagascar.
Taartje van de zusters " Tatin " appel of peren, karamelijsje en gezouten boter.
Knapperig Bananengebakje met kaneel en tartaar van ananas met verse muntblaadjes.
Assortiment van zelfgemaakte ijsjes en sorbets.
Seizoensuggesties
Gebakken Fazant en zijn reductie van Calvados uit de Pays d’Auge.
Hertekalfzadel, Grand-Veneursausje en zijn woudgarnituur.
Hazerug, Arlequin sauce.
In de mond smeltend jong everzwijn ribje.
Wildeeend met sinaasappel, gebakken op oude wijze.