dit jaar is ons verlof van 13.08.13 tot 01.09.13 Iedere woensdag en donderdag
KREEFTENMENU
Zomersalade met kreeft
Kreeften soepje
Heerlijke kreeft met veel groentjes in zalige saus
Dessert met rode vruchten
€ 48.00 p/p
Zomerstunt : gratis glas rose champagne bij reservatie
MENU VAN DE WEEK
met keuze van vis of vlees als hoofdgerecht €30.00 €55.00 : glaasje cava met hapjes, wijn en koffie (Niet op zaterdagavond) VERRASSINGSMENU Menu naar inspiratie van de chef, aangepast aan het seizoen en bereid met de nodige fantasie. 4 Gangen Verrassingsmenu €47.00 5 Gangen Verrassingsmenu €59.00 VOORGERECHTEN fris gemarineerde zeebaars
met ramanas en radijs
€ 24.00
en bieslookbroodjes
€ 24.00
Terrine van ganzenlever
met chutney van citrus vruchten
€ 24.50
Huisgemaakte garnaalkroketjes met
gefruite peterselie
€ 18.00
halve kreeft 't kleine genoegen
€ 24.00
HOOFDGERECHTEN Filet van rund "Rossini"
op onze wijze
€34.50
krokante kalfszwezeriken
met witloof, appel en calvados
€34.50
kwarteltjes met bereidingen van bloemkool
€ 34.50
Jonge duif met truffel,
kool en parmentier
€34.50
Op vel gebakken kabeljauw met wintergroenten en sausje van groene kruiden €34.00 Lekker gebakken zeetong
met peterselieboter en frisse salade
€34.50
Kreeft ’t Kleine Genoegen
€34.50
sluitingsdagen : zondag en maandag
|
|||||||