Heel lekker gegeten en ook hele goede wijn....
Heel lekker gegeten en ook hele goede wijn. Bediening was super vriendelijk. Aanrader!
Superlekker 6- gangenmenu met al even superlekkere bijpassende wijnen. Leuke, fijne en sfeervolle avond beleefd telkens opnieuw. Proficiat David en team Steven en Katja
uitstekende bediening en zeer lekker eten
Zoals vorige keren ( is de 3de of 4de keer dat we er zijn geweest) was het weer keilekker. Leuke ongedwongen sfeer. En mijn gasten vonden het ook een ontdekking dus op naar de volgende keer.
Verfijnd eten met een exotische touch. Top!
Zeer vriendelijke ontvangst,alle gerechtjes waren top met verrassende smaken;Zeker voor herhaling vatbaar.
Zeer lekker eten en vriendelijke bediening
Overheerlijk gegeten!!! Wij komen terug!
Heel goede bediening, veel uitleg over de gerechten. Zeer verzorgde en mooi ogende gerechten geserveerd op een stijlvol servies met mooi bestek. Heel verassende smaken en perfect gebakken gerechten. Een fijnproevers restaurant met een zeer gedreven en getalenteerde kok.