Budget
€€€
Sluitingsdagen
Maandag, Dinsdag
Over dit restaurant
Restaurant Angelus bestaat al meer dan 30 jaar ... een goede reden om het te bezoeken! Geniet van de heerlijke Frans getinte gerechten, bereid met verse en seizoensgebonden producten. Proef ook vele specialiteiten: foie gras, kreeft, paling ... Het stijlvolle interieur, de vlotte en professionele service en vriendelijke sfeer voelt u zich meteen thuis in het restaurant Angelus. Het personeel zal alles doen om het u zo aangenaam mogelijk te maken. Door mooi weer kunt u genieten van uw maaltijd op het terras of in de prachtige tuin.
Ons restaurant biedt u bijkomende faciliteiten aan zoals:
- een conferentiezaal
- een ruime parking
- honden toegelaten
- een gezellige tuin (indien het weer het toelaat)
- faciliteit voor minder validen
Op maandag en dinsdag zijn wij gesloten.
Daar maken wij een uitgezondering van voor feestdagen
en groepen van tenminste 10 personen.
Restaurant Angelus bevindt zich op amper 10 minuten van het Centrum van Brussel. Het restaurant bevindt zich ook in de nabijheid van de Brusselse Ring, Heyzel-paleizen en de autostrade E40. Voor het openbaar vervoer raden wij u de bussen 213 en 214 van de Lijn aan.
Wij aanvaarden volgende type van kredietkaarten:
Visa - Mastercard - American Express - Diners Club.
Ons restaurant biedt u bijkomende faciliteiten aan zoals:
- een conferentiezaal
- een ruime parking
- honden toegelaten
- een gezellige tuin (indien het weer het toelaat)
- faciliteit voor minder validen
Op maandag en dinsdag zijn wij gesloten.
Daar maken wij een uitgezondering van voor feestdagen
en groepen van tenminste 10 personen.
Wij aanvaarden volgende type van kredietkaarten:
Visa - Mastercard - American Express - Diners Club.