Over dit restaurant
Een gastronomisch en geraffineerd adres dat heerlijke eetmomenten belooft...
Mustafa, beter bekend onder zijn bijnaam Mus, is van Turkse afkomst en via een onverwachte weg in de wereld van de gastronomie terechtgekomen.
Afkomstig uit een bescheiden gezin, begon hij op 16-jarige leeftijd te werken.
Opgeleid door grote chefs, getalenteerde sommeliers en gepassioneerde maître d'hôtel, zoals Madame Ayse Ucar, Roland Debuyst, Alain Defoort, Yves Catuelle, Michel D of Gaëtan Colin, leerde hij alle strengheid en discipline die door de grote huizen worden opgelegd.
Zijn leergierigheid, zijn liefde voor de tafel en de produkten, zijn ijverige arbeid, zijn groeiende kennis, zijn aangeboren talent voor spijs/wijncombinaties en zijn elegante bediening in de eetzaal stelden Mus in staat zich snel te onderscheiden.
In 2004 opende Gaëtan Colin zijn eerste Jaloa, hij bracht zijn keuken tot zijn apotheose en bood Mus de mogelijkheid om de bediening in de eetzaal te leiden.
Van hun gezamenlijke werk zullen ze een Michelinster krijgen...
Vandaag, trots op zijn leertijd en gesterkt door de kennis die hij de afgelopen twintig jaar heeft opgedaan, heeft Mus het immense genoegen zijn eigen restaurant te openen in de plaats van de allereerste "Jaloa"... de cirkel is rond...
In een geraffineerd maar gezellig kader, een zaal met zicht op de keuken waar de talenten van chef-kok Khaled Bouhamidi zich voor onze ogen ontplooien, is het er aangenaam proeven.
In de eetzaal zorgt Mus voor het geluk van zijn gasten, en met passie en kennis van zaken vertelt hij ons over zijn menu, adviseert hij ons bij de keuze van de wijnen en biedt hij ons een even efficiënte als elegante bediening.
"De kunst van het koken is een kwestie van passie, vrijheid en liefde. Mus