Budget
€€
Over dit restaurant
Café de l'Espérance van de jaren 1900 tot 1970, La Brasserie Le Villance zet zijn reis door de tijd voort. Genoemd naar het oorspronkelijke dorp van de heer Gueutal, die de eigenaar was tot 2012, verwelkomt Le Villance elke dag van het jaar een trouwe en gevarieerde klantenkring. Vandaag de dag heeft Jean Luc Colin, wijnhandelaar en voormalig eigenaar van Chavignol en Klepto in Boitsfort, de zaak de afgelopen 10 jaar uit de as herrezen en is hij verheugd dat deze fijne brasserie weer tot de best bewaarde van de hoofdstad behoort. Het restaurant heeft zijn leidinggevend personeel behouden, waaronder Leo Muscarella en Ben Amkouy, evenals Marco Esposito en Jackie Deroover. De keuken wordt deskundig geleid door Pierre Godart met de hulp van Afsar Tavuryan, Jorge Dos Santos, Mohammed Azahaf en Mufty Chowdurry, die allemaal een belangrijke rol spelen in het succes van dit prachtige verhaal. Zij zorgen voor je ontvangst, het huishouden en de netheid van het etablissement. Op het menu staan de grote klassiekers van de brasseriekeuken: Bereid Amerikaans, Vol au Vent, Garnaal Tomaat, Garnaal Kroket, Kalfsvlees Cervelle Meunière of Tartare, Tong Meunière, Kabeljauw Mousseline... maar ook een fijne keuze aan Vlees zoals de pure Rubia Gallega filet gerijpt gedurende 3 weken of de Rund Tagliata in Teriyaki. De 500g soles hebben nog steeds een plaats op het menu, net als een fijne zwezerik à la Béarnaise. Het signature gerecht van de chef: Pigeon au Naturel.
Beoordelingsscore
8.0 Gebaseerd op 1 beoordeling
Service
Kwaliteit
Kader
1 persoon heeft dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
Brigitte
Beoordeeld op: 28/11/2024
Brigitte beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Personnel adorable et croquettes aux crevettes...

Personnel adorable et croquettes aux crevettes légères et délicieuses !

Alle beoordelingen van dit restaurant