Budget
€€€
Sluitingsdagen
Zondagavond, Woensdag. Jaarlijkse sluiting van 9 juli t.e.m. 31 juli.
Over dit restaurant
De naam van deze zaak verwijst naar de vroegere locatie: een boerderij waar snuif ofwel gemalen tabak - werd gemaakt. Snuiven refereert uiteraard ook naar het proeven en ruiken van aromas, wat u in dit gastronomische toprestaurant dan ook met veel plezier doet! De broers Jan en Renaat Van Keer presenteren u een formule waarin uitsluitend met menus wordt gewerkt. U kunt hier dus niet à la carte kiezen. Alle menus worden bereid op basis van marktverse ingrediënten, met heel wat aandacht voor de streekproducten. U merkt vast ook meteen dat de broers Van Keer whiskyliefhebbers zijn. Zo kunt u hier maar liefst 100 soorten single malt proeven en zelfs een eigen whiskydegustatie samenstellen. Bovendien is het ook heerlijk vertoeven in de gezellige lounge al dan niet rond de open haard of in de schitterende tuin achteraan
Tot binnenkort!