Budget
€€€
Openingsuren
Openingsuren
Over dit restaurant
Al van kindsbeen af is Zino gepassioneerd door gastronomie en grill. De kookmicrobe kreeg hij over van zijn vader Jean-Pierre Jacobs en de vele culinaire reizen die hij tijdens zijn jeugdjaren maakte. Na zijn opleiding aan Hof ter Duinen, klom hij zeer snel op als chef-kok bij Indoor Ski Aspen en later KV Mechelen. Met grillmeester Lennox Hastie als grote inspiratiebron, keerde hij in 2020 terug naar de roots. Hij richtte Zcatering op, een cateringbedrijf gericht rond grillen op houtvuur. Het concept viel meteen in de smaak. Met Ember bouwt hij vandaag een nieuwe culinaire droom uit. Samen met zijn compagnon de route Arthur Doppee, wil hij Mechelen opnieuw gastronomisch op de kaart zetten.
Beoordelingsscore
9.5 Gebaseerd op 294 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
294 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
Dirk
Beoordeeld op: 20/06/2025
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Top restaurant. Very creative kitchen. A marve...

Top restaurant. Very creative kitchen. A marvel for the eye and tongue

Evelien
Beoordeeld op: 20/06/2025
Evelien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Smaakbommetjes met veel respect voor de product...

Smaakbommetjes met veel respect voor de producten, prachtig gepresenteerd en een beetje showgehalte!

Gitte
Beoordeeld op: 08/06/2025
Gitte beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Prachtige locatie, overheerlijk eten, vriendeli...

Prachtige locatie, overheerlijk eten, vriendelijk en attent personeel. Voor herhaling vatbaar

ALAIN
Beoordeeld op: 02/06/2025
ALAIN beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Menu, open keuken, manier van koken, drank...

Menu, open keuken, manier van koken, drank formule en het team. Allemaal top, enorme beleving qua smaken en manier van koken.

Stefan
Beoordeeld op: 31/05/2025
Stefan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Heel veel kleine, verfijnde gerechten (die...

Heel veel kleine, verfijnde gerechten (die morille! Die oester!) en een aangename vibe. Leuk concept ook, rond roken en grillen, waardoor het niet het zoveelste klassieke restaurant in de rij is. We waren even bezorgd dat alles gerookt zou smaken, maar dat werd uiteindelijk goed gedoseerd. Chapeau ook dat ‘roken en grillen’ hier niet automatisch ‘een hoop vlees’ betekent. Minpuntje: het aperitief (25 euro per persoon voor 1 glas schuimwijn) was echt te duur.

Ward
Beoordeeld op: 30/05/2025
Ward beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Top service Top eten...

Top service Top eten

Gunter
Beoordeeld op: 25/05/2025

Fant...

Fant

Anne-Marie
Beoordeeld op: 23/05/2025
Anne-Marie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Fantastisch gegeten, vriendelijke bediening,...

Fantastisch gegeten, vriendelijke bediening, mooi kader! Kortom perfect

Nick
Beoordeeld op: 21/05/2025
Nick beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Lekker gegeten, lekker gedronken. De open keuke...

Lekker gegeten, lekker gedronken. De open keuken is een plus, zeker wanneer je voor een hapje in de keuken wordt uitgenodigd om een kijkje te nemen. Service is ook top, niets op aan te merken. Enige minpuntje: Wij misten brood op tafel. In combinatie met de vrij kleine porties zijn wij met een klein hongertje van tafel gegaan, wat na zo een menu niet zou mogen. Let wel op: dit was het enige minpuntje! Tip: de Belgische schuimwijn viel zeer in de smaak!

Bart
Beoordeeld op: 19/05/2025
Bart beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Zeer aangename avond. Vriendelijke bediening,...

Zeer aangename avond. Vriendelijke bediening, leuk concept en lekker.

Alle beoordelingen van dit restaurant