We hebben de 5 gangen seizoensmenu genomen....
We hebben de 5 gangen seizoensmenu genomen. Het was allemaal prima, voortreffelijke smaken en bediening . Prijs /kwaliteit een echte aanrader!
Vriendelijke vlotte bediening en lekker eten
Uitstekende kwaliteit van het eten, vlotte service, vriendelijk en goede prijs/kwaliteitsverhouding.
Heel lekker en vriendelijke bediening
Zo als als alltijd was de ambiance en athmosphere in U Restaurant gezellig en angenaam, de bediening vriendelijk en professioneel. Vanzelfsprekend hebben wij van die avond met onze vrienden van Jullie buitengewoon lekkere keuken mogen genieten, waarvoor hartelijk dank. Tot de volgende keer met vriendelijke groeten, Bruno en Danielle Widrig
het eten en de dranken zijn zeer lekker ben hier al meermaals geweest en ze hebben mij nog NOOIT teleurgesteld de bediening niks op te merken deze is vriendelijk en professioneel bedankt aan het hele team voor een mooie aangename ontspannend en zeer lekkere avond
De bediening was top, gemoedelijk en de gerechten waren (zoals we gewend zijn van Bacchus) excellent!!!
is altijd even lekker , nog nooit tegen gevallen. goede bediening doe zo verder.