Alles vlot verlopen en fijne keuken,...
Alles vlot verlopen en fijne keuken,
Alles vlot verlopen en fijne keuken,
Zeer lekker eten in een leuke sfeer. Originele gerechten en een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding
Super gastvrouw en heerlijk drie gangen menu met aangepaste wijn aan eerlijke prijs ! Gezellig sfeervol interieur!Originele leuke tafelzetting!
Super lekker gegeten en heel vriendelijke bediening. Ook al vaak geweest en telkens topniveau
Het eten was perfect. We hebben heerlijk gegeten en de bediening was zeer vriendelijk! Wij komen zeker terug.
De gastvrouw was zeer vriendelijk in het klantencontact precies alsof wij daar al jaren over de vloer kwamen.De informatie over de spijzen was zeker een meerwaarde!Ons contact met de buurttafel leerde ons dat wij een uitstekende keuze hadden gemaakt met dit restaurant de refurgie,het beste in Tienen.Kwalitatief waren de spijzen van niveau.Spijtig dat het voor ons zo ver is vanuit Lierde maar bij een volgend bezoek aan Tienen weten we al van op voorhand waar wij gaan eten,een sterke aanrader!!!
Gezellig , Warm onthaal Heel lekker eten Prijs = kwaliteit Elke maand een nieuwe maand menu en altijd top !