Budget
€€
Sluitingsdagen
Alle dagen open vanaf 18.00 uur op zondag en feestdagen zijn we ook open s middags vanaf 12.00 uur en s avonds vanaf 18.00 uur woensdag sluitingsdag
Over dit restaurant
Verrassend creatief en lekker eigenzinnig. Koken is eerbied voor de natuur en haar seizoenen. Diny en Christoph heten U van harte welkom in hun gezellig eethuis. Zij bieden U een seizoensgebonden meer-keuze menu formule aan. U kunt uw menu zelf samenstellen uit onze beperkte kaart .
Wij bieden onze formule aan in 1 gang 30 € / 2 gangen 38€ of 45 € . in 3-gangenversie €49,00 en 4 gangen 57€ . Dit meer-keuze menu bevat het beste wat de natuur te bieden heeft .
Met Diny die persoonlijk instaat voor de gastvrije ontvangst en bediening en met chef Christoph aan het fornuis is het steeds gezellig vertoeven in de Pepermolen.