Beoordelingen van Hof Ter Hulst

482 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.1
482 beoordelingen
datum score
Chrisrophe
Beoordeeld op: 14/11/2019
Chrisrophe beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Zowel eten als bediening waren super...

Zowel eten als bediening waren super

Leen
Beoordeeld op: 08/11/2019
Leen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Heerlijk diner, de sommelier zoals steeds Super...

Heerlijk diner, de sommelier zoals steeds Super. Alweer echt eerlijke producten, heerlijk bereid. Wij komen zeker nog terug!

Marie-josee
Beoordeeld op: 01/11/2019
Marie-josee beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Magnifiek eten en aangename bediening...

Magnifiek eten en aangename bediening

Stefan
Beoordeeld op: 31/10/2019
Stefan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Bediening ok, eten super lekker, alles in orde....

Bediening ok, eten super lekker, alles in orde.

Dominique
Beoordeeld op: 27/10/2019
Dominique beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

We hebben alweer een super fijne en lekkere...

We hebben alweer een super fijne en lekkere avond mogen doorbrengen. Dank jullie wel.

Frank
Beoordeeld op: 26/10/2019
Frank beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Wij hebben ongelooflijk genoten van het eten,...

Wij hebben ongelooflijk genoten van het eten, de bediening (niet stijf, losjes, aangenaam, af en toe goed gelachen). Het eten was vergezeld van super lekkere wijnen. Wijnen werden rijkelijk aangevuld. Geen seconde gedacht dat iets te lang duurde. We hadden ook nog gekozen voor kaas. Dit was niet zomaar een bordje met 4 stukjes kaas! Wij mochten kiezen uit een assortiment van ongeveer 20kazen. Indien gewenst kreeg je gewoon van alle soorten een STUK. Voor die kleine meerprijs, ongelooflijk. De rekening was, rekening houdende met alles wat we aten, dronken en hoe we bediend werden, een zeer correcte rekening. Voor ons een super avondje uit. Wij komen terug.

Wim
Beoordeeld op: 26/10/2019
Wim beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Alles tip top in orde. Lekkere en mooie gerecht...

Alles tip top in orde. Lekkere en mooie gerechtjes.

Thorsten
Beoordeeld op: 25/10/2019
Thorsten beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Nice location, good service and very good food...

Nice location, good service and very good food preparation!

willy
Beoordeeld op: 22/10/2019
willy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

mooie en gezellige inrichting / vriendelijke...

mooie en gezellige inrichting / vriendelijke ontvangst en bediening / mooie presentie maar vooral heel lekker gegeten / voor herhaling vatbaar

Roger
Beoordeeld op: 21/10/2019
Roger beveelt dit restaurant aan voor: Kinderen, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Dit restaurant 2 x op 1 maand tijd bezocht....

Dit restaurant 2 x op 1 maand tijd bezocht. Top keuken!! Mooie aangepaste wijnen. Vriendelijke bediening. Prijs / kwaliteit van menu’s kan je echt niet beter vinden. Doe zo verder.

datum score