Beoordelingen van Hof Ter Hulst

598 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.2
598 beoordelingen
datum score
Herman
Beoordeeld op: 10/08/2020
Herman beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was een geweldige ervaring met super lekker...

Het was een geweldige ervaring met super lekker etenen goede bediening ! Ongelooflijke prijs-kwaliteit verhouding !

Jacques
Beoordeeld op: 10/08/2020
Jacques beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Puur genot. Vriendelijke bediening en zeer...

Puur genot. Vriendelijke bediening en zeer correct. Voor herhaling vatbaar

Danny
Beoordeeld op: 09/08/2020
Danny beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

fantastisch degustatiemenu met de lekkerste...

fantastisch degustatiemenu met de lekkerste mosseltjes ooit, uitstekende service, vriendelijk, correct, met een pluim voor de attentheid van de jongste kelner. We beleven er telkens weer een geweldige avond.

Guido
Beoordeeld op: 07/08/2020
Guido beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

mooi terras - goede bediening en verzorgde...

mooi terras - goede bediening en verzorgde lunch.

Tony
Beoordeeld op: 03/08/2020
Tony beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Uiters verzorgde en fijne keuken....

Uiters verzorgde en fijne keuken.

Benny
Beoordeeld op: 03/08/2020
Benny beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Altijd super lekker , de kleine attentie voor...

Altijd super lekker , de kleine attentie voor mijn vrouw haar verjaardag , mooi gedaan dank u wel !

Louis
Beoordeeld op: 03/08/2020
Louis beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Alles in orde , lekker eten , gezellig zitten...

Alles in orde , lekker eten , gezellig zitten en vriendelijke bediening. Prijs kwaliteit oké.

Carla
Beoordeeld op: 01/08/2020
Carla beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Het eten was super lekker ! Een heel vlotte...

Het eten was super lekker ! Een heel vlotte en vriendelijke bediening. We hebben een heel fijne avond gehad en komen zeker nog terug.

JULIEN
Beoordeeld op: 01/08/2020
JULIEN beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

PRACHTIG MENU EN LEKKERE WIJNEN EN GOEDE SERVIC...

PRACHTIG MENU EN LEKKERE WIJNEN EN GOEDE SERVICE VOOR EEN KLEINE PRIJS.ALLES TOP.

Krista
Beoordeeld op: 31/07/2020
Krista beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Genoten van de lekkere gerechten die met veel...

Genoten van de lekkere gerechten die met veel liefde en vakmanschap gemaakt zijn. Voor hethaling vatbaar!

datum score