Beoordelingen van Hof Ter Hulst

528 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.4
528 beoordelingen
datum score
Karina
Beoordeeld op: 25/11/2023
Karina beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

- presentatie: 10/10 - service/bediening: 11/10...

- presentatie: 10/10 - service/bediening: 11/10 - smakelijk: 12/10 - prijs x kwaliteit: 13/10 ALGEMEEN GEMIDDELDE: OUTSTANDING!

mario
Beoordeeld op: 11/06/2023
mario beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker gegeten met en vriendelijke ontspan...

Heel lekker gegeten met en vriendelijke ontspannen bediening .ook dat we buiten konden eten met dit prachtige weer was top . Bedankt

Wim
Beoordeeld op: 07/05/2023
Wim beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Niets op aan te merken en vooral , het eten...

Niets op aan te merken en vooral , het eten was super

Martine
Beoordeeld op: 26/04/2023
Martine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Hof ter Hulst is een mooi restaurant, met een...

Hof ter Hulst is een mooi restaurant, met een vriendelijke bediening. Heel lekker eten! Prijs kwaliteit nog steeds in orde!

Magda
Beoordeeld op: 20/04/2023
Magda beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Het plaatje is perfect: interieur, sfeer, bedie...

Het plaatje is perfect: interieur, sfeer, bediening, eten en drinken met liefde voor het vak en de smaak geselecteerd en bereid!

Serge
Beoordeeld op: 16/04/2023
Serge beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Perfecte bediening en sublieme keuken...

Perfecte bediening en sublieme keuken

Viviane
Beoordeeld op: 15/04/2023
Viviane beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Fantastische chef , supervriendelijk en heerlij...

Fantastische chef , supervriendelijk en heerlijk eten, verzorgd en supervriendelijk personeel...TOP

Morgane
Beoordeeld op: 10/04/2023
Morgane beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Top tot in de kleinste details. Wij komen zeker...

Top tot in de kleinste details. Wij komen zeker terug

Willy
Beoordeeld op: 10/04/2023
Willy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Klasse op ieder gebied!...

Klasse op ieder gebied!

Jera
Beoordeeld op: 09/04/2023
Jera beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Steeds super lekker , TOP TEAM :-)...

Steeds super lekker , TOP TEAM :-)

datum score