Beoordelingen van Hof Ter Hulst

541 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.2
541 beoordelingen
datum score
Myriam
Beoordeeld op: 18/02/2020
Myriam beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Eten was heel lekker en bediening was uitsteken...

Eten was heel lekker en bediening was uitstekend

Els
Beoordeeld op: 17/02/2020
Els beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

vriendelijk onthaal.. heel sympathieke bedienin...

vriendelijk onthaal.. heel sympathieke bediening en superlekker eten in een sfeervolle omgeving ! en het dessert met gefrituurde ijsroom is een schot in de roos !

Marc
Beoordeeld op: 15/02/2020
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Steeds een constante, al jaren lekker...

Steeds een constante, al jaren lekker

Rudi
Beoordeeld op: 14/02/2020
Rudi beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Hemels eten, perfecte en zeer vriendelijke...

Hemels eten, perfecte en zeer vriendelijke bediening.

Elke
Beoordeeld op: 14/02/2020
Elke beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Zeer aangename sfeer, zeer professioneel en...

Zeer aangename sfeer, zeer professioneel en bekwaam zaalpersoneel en heel lekker eten

Steven
Beoordeeld op: 09/02/2020
Steven beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Erg lekkere degustatiemenu met prima aangepaste...

Erg lekkere degustatiemenu met prima aangepaste wijn. Dit alles net binnen 100 euro.. Topavond gehad!

Heleen
Beoordeeld op: 03/02/2020
Heleen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Zeer lekker eten. Zeer professionele en vriende...

Zeer lekker eten. Zeer professionele en vriendelijke bediening.

Joeri
Beoordeeld op: 03/02/2020
Joeri beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Alles was weeral tip top in orde. Zeer goede...

Alles was weeral tip top in orde. Zeer goede en vriendelijke bediening. De degustatiemenu was pure verwennerij ! We komen zeker nog terug !

Ines
Beoordeeld op: 03/02/2020
Ines beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Een van de betere restaurants in Heist-op-den-B...

Een van de betere restaurants in Heist-op-den-Berg en verre omstreken! Prijs-kwaliteit super lekker gegeten, en dit in een leuk kader met een geweldige bediening!

Patrick
Beoordeeld op: 29/01/2020
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner

De huischampagne als aperitief was erg lekker...

De huischampagne als aperitief was erg lekker - zo ook de amuses en de andere gangen. Aangezien de aangepaste wijnen hoofdzakelijk bordeaux en langedoc druiven betrof en dat niet zo ons ding is, hadden we een kleine fles witte wijn (pouilly-fuissé) en een een kleine fles rode wijn (barolo) bij ons menu besteld. Allebei heel erg lekker. Op de vraag aan de sommelier waarom bepaalde tafels mooiere en grotere wijnglazen kregen dan wij, antwoordde deze dat dat bourgogne-glazen waren (?) Wij hadden toch ook witte bourgogne en de nebbiolo druif wordt toch een beetje beschouwd als de Italiaanse pinot noir ? Voor de rest geen opmerkingen - alles was prima (zoals ook de twee voorgaande keren dat we hier gegeten hebben)

datum score