Beoordelingen van Savoury

1 persoon heeft dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
4.0
1 review
datum score
Evert
Beoordeeld op: 23/01/2022

ik had gehoopt op een gastronomische avond...

Om eerlijk te zijn: kan ik niet begrijpen dat dit resto een 14/20 krijgt van Gault Millau. Zeer saaie inkleding van het restaurant, de zitzeteltjes die doorgezeten zijn. Was het nu een hertengewei of een stukje stam op de vensterbank. De gedroogde bloemen/pluimen in het midden van onze tafel. MMMM 1980’s are back. Gelukkig zijn er maar 3 restaurants vermeld in Turnhout, maar dit is al de 2de keer dat ik toch op mijn honger zit. We komen met ons twee binnen de CST bij de hand en laten deze scannen. We mogen een tafeltje uitkiezen maar men vergeet onze jassen te vragen. Dit wordt dan wel 10 min later rechtgezet. Tja een 14 is ook een punt naar service. De service was ver te zoeken. Zeer onvriendelijke personen in de zaal om te bedienen. De Sommelier deed zijn best maar de vrouw des huizes was ronduit boertig. Als Apero kozen we voor de huischampagne, een brave en droge blanc des blanc, niks speciaals, beetje zurig, de rest van de keuzes konden me ook niet bekoren, twee gins (ondanks dat de sommelier zei dat er meerdere waren, stonden er maar twee op de kaart), paar biertjes en de klassiekers van cocktails. Damn had wel gehoopt om eens een andere Gin te drinken die ik nog mocht ontdekken. Zoals u weet, beste lezers, nemen we NOOIT de keuze van de wijnen. Dus vroeg ik mijn geliefde wijnkaart. GOH mensen voor de wijn moet je hier niet komen, zeer beperkte wijnkeuze, veel te klassiek, geen uitschieters, te weinig leuke jaren. Gewoon een doodsaaie wijnkaart. Neen dan heb ik me de dag ervoor beter uitgeleefd in Leuven, bij Couvert Couvert. En ook hier liet de bediening echt steken vallen, hoe kan je nog onvriendelijker een kaart in iemand zijn handen duwen. Tja ook dat heb ik dan vandaag bijgeleerd dat het KAN! Natuurlijk ga je ook op restaurant om te eten. Het eten was ok, ook hier niets om van achter over te vallen. De presentatie van de Sint-Jacobsnoot in de schelp, tja ik denk wel dat je begrijpt wat ik schrijf. Moest ze nog gegratineerd zijn in de schelp dan had ik ze inderdaad teruggestuurd naar de keuken. De nootjes in de schelp komaan chef, na alles wat ik over u las! De zeetong met de handgepelde garnalen was lekker, niks op aan te merken. Simpel maar zeer goed. De dorade met verse pasta en wintertruffel. Wanneer maak je Evert happy? Met wintertruffel of ganzenlever. Eerlijk: gerechtje was goed, maar wees een beetje rianter met je truffel. Of kom deze zelf op het bord snijden dan heb je contact met je klant en als er dan toch een zot bij zit die graag truffel eet, geef die zot dan beetje extra. Hierna kregen we de Pulled Chicken met ganzenlever, jaaaa, still happy. Mijn vrouw die niet graag ganzenlever eet ben ik zeer dankbaar, haar stukje kwam naar mij. Chef ja dit was lekker. Hiermee scoor je bij mij Het einde was nabij, het dessertje, Baba Au Rhum, gekonfijte peer en vanilleijs. Niks op aan te merken. Was lekker Beste Chef en zaal, zoals je kan lezen ben ik toch teleurgesteld. De stoeltjes/zeteltjes moet je echt eens vervangen. De bediening was allesbehalve, een gemotiveerd team dat enthousiast is en zich inzet voor zijn klanten is het minste wat ik verwacht. Wees niet zo koel en saai, geef me enthousiasme en warmte. Doe iets aan je beperkte wijnkaart, hier zat echt niks in dat me kon bekoren. De nootjes in de schelp, het is 2022 niet meer 2007. Bezorg me volgende keer meer lef in je kaart, meer je passie!

datum score