Beoordelingen van Ristorante Annaloro

855 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.5
855 beoordelingen
datum score
Nancy
Beoordeeld op: 19/10/2020
Nancy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Sfeervol kader, super lekker gegeten, vriendeli...

Sfeervol kader, super lekker gegeten, vriendelijke en vlotte bediening. Maurizio Annaloro staat zelf achter het fornuis en tovert de heerlijkste gerechten op je bord. Een absolute aanrader!

pia
Beoordeeld op: 18/10/2020
pia beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

lekker en correcte, vriendelijke bediening...

lekker en correcte, vriendelijke bediening

Veerle
Beoordeeld op: 18/10/2020
Veerle beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

We hebben uitstekend gegeten - de rundscarpacci...

We hebben uitstekend gegeten - de rundscarpaccio was subliem - en de sfeer in Annaloro is altijd gezellig. Wij komen zeker terug, zodra het weer mag.

Gerda
Beoordeeld op: 18/10/2020
Gerda beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker eten Echte Italiaanse keuken Vriend...

Zeer lekker eten Echte Italiaanse keuken Vriendelijke bediening Gezellig

Hans
Beoordeeld op: 16/10/2020
Hans beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

joviale patron én lekker eten, meer moet dat...

joviale patron én lekker eten, meer moet dat niet zijn...

Dirk
Beoordeeld op: 11/10/2020
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Heerlijke authentieke Siciliaanse gerechten...

Heerlijke authentieke Siciliaanse gerechten geserveerd in een warm huiselijk kader, super lekker en gezellig!

Luv
Beoordeeld op: 10/10/2020
Luv beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Het eten was lekker, we hebben wel wat moeten...

Het eten was lekker, we hebben wel wat moeten wachten, maar het was zeker OK!

Dominique
Beoordeeld op: 04/10/2020
Dominique beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Super lekker eten in een aangename sfeer. De...

Super lekker eten in een aangename sfeer. De betere italiaan!

Heidi
Beoordeeld op: 20/09/2020
Heidi beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Genoten van een avondje onder vrienden, maar...

Genoten van een avondje onder vrienden, maar vooral van het super lekkere eten! Place to be

Tom
Beoordeeld op: 13/09/2020
Tom beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Toprestaurant! Sympathieke bediening & superkok...

Toprestaurant! Sympathieke bediening & superkok!

datum score