Beoordelingen van Ristorante Annaloro

835 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.5
835 beoordelingen
datum score
Ariane
Beoordeeld op: 26/07/2020
Ariane beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Maurizio is een topchef! Zoals hij met liefde...

Maurizio is een topchef! Zoals hij met liefde zijn gerechten bereidt... ze zijn overheerlijk!!! Vooral zijn caramelijs met Fleur de Sel... SUPER!!! De zelf gemaakte limoncello's zijn het proeven waard. Het restaurant is klein maar zó knus en gezellig. Ik kom er telkens graag terug.

Nancy
Beoordeeld op: 25/07/2020
Nancy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

We werden verwelkomt in één van de private...

We werden verwelkomt in één van de private dining rooms, super gezellige omkadering. Zeer goede bediening en zeer lekker gegeten. Maurizio weet ons elke keer weer te verrassen. Een absolute aanrader!

Danny
Beoordeeld op: 23/07/2020
Danny beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Heel lekker, goede bediening en mooie locatie....

Heel lekker, goede bediening en mooie locatie. Niet goedkoop maar Annaloro is dan ook meer dan een "gewone" italiaan ...

Herwig
Beoordeeld op: 20/07/2020
Herwig beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Gewoon heel lekker. Meer dan correcte prijs-kwa...

Gewoon heel lekker. Meer dan correcte prijs-kwaliteit verhouding. En gezellig!

Ilse
Beoordeeld op: 12/07/2020
Ilse beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker gegeten! Gezellige sfeer ondanks...

Heel lekker gegeten! Gezellige sfeer ondanks alle maatregelen voor Corona. Professioneel en gastvrij en een heel lekkere huiswijn!

Jens
Beoordeeld op: 11/07/2020
Jens beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Hier kom je altijd terug! Eten: Was uitstekend,...

Hier kom je altijd terug! Eten: Was uitstekend, wij hadden als voorgerecht de heerlijke vitello tonnato die was zoals altijd weer top! Als hoofdgerecht hadden wij de pasta met truffel en 2x de gevulde pasta met pesto, was ook super

Nico
Beoordeeld op: 29/06/2020
Nico beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zoals steeds, topkwaliteit gerechten gebracht...

Zoals steeds, topkwaliteit gerechten gebracht door een gepassioneerde topchef. Blijft één van onze favoriete plaatjes

Luc
Beoordeeld op: 29/06/2020
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Lekker eten en vriendelijke bediening...

Lekker eten en vriendelijke bediening

Charlotte
Beoordeeld op: 26/06/2020
Charlotte beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker eten. Vriendelijke bediening....

Zeer lekker eten. Vriendelijke bediening.

Inge
Beoordeeld op: 26/06/2020
Inge beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Op het gezellige mini terras heel lekker gegete...

Op het gezellige mini terras heel lekker gegeten en gedronken! Vriendelijk en hartelijke bediening, kortom TOP! Zeker een aanrader!

datum score