Beoordelingen van Ristorante Annaloro

829 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.5
829 beoordelingen
datum score
Nico
Beoordeeld op: 29/06/2020
Nico beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zoals steeds, topkwaliteit gerechten gebracht...

Zoals steeds, topkwaliteit gerechten gebracht door een gepassioneerde topchef. Blijft één van onze favoriete plaatjes

Luc
Beoordeeld op: 29/06/2020
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Lekker eten en vriendelijke bediening...

Lekker eten en vriendelijke bediening

Charlotte
Beoordeeld op: 26/06/2020
Charlotte beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker eten. Vriendelijke bediening....

Zeer lekker eten. Vriendelijke bediening.

Inge
Beoordeeld op: 26/06/2020
Inge beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Op het gezellige mini terras heel lekker gegete...

Op het gezellige mini terras heel lekker gegeten en gedronken! Vriendelijk en hartelijke bediening, kortom TOP! Zeker een aanrader!

Sofie
Beoordeeld op: 20/06/2020
Sofie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Super gezellig en super lekker!...

Super gezellig en super lekker!

Johan
Beoordeeld op: 19/06/2020
Johan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Zoals altijd vriendelijk ontvangen door Maurizi...

Zoals altijd vriendelijk ontvangen door Maurizio en z'n team. Het was lang geleden dat we nog 'ns konden genieten van zijn kookkunsten, maar het is duidelijk dat de Corona-crisis alvast daarop geen impact heeft gehad. Superlekker gegeten en afgesloten met de specialiteit van het huis: een zelfgemaakte limoncello (deze keer met bosbessen!). Annaloro heeft mij nog nooit teleurgesteld en we kijken alweer uit naar de volgende keer!

Martine
Beoordeeld op: 18/06/2020
Martine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Steeds een zeer vriendelijke bediening . Goede...

Steeds een zeer vriendelijke bediening . Goede en lekkere keuken , die je mee kan volgen doordat de keuken geïntrigeerd is in het restaurant .

Geert
Beoordeeld op: 18/06/2020
Geert beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

zeer lekker eten en goede wijn, wat wil je meer...

zeer lekker eten en goede wijn, wat wil je meer

Hermann
Beoordeeld op: 14/06/2020
Hermann beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Gewoon topkwaliteit voor een eerlijke prijs!...

Gewoon topkwaliteit voor een eerlijke prijs! Beste vitella tonato ter wereld!

Iver
Beoordeeld op: 13/06/2020
Iver beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Zeer aangename sfeer om te tafelen, Vriendelijk...

Zeer aangename sfeer om te tafelen, Vriendelijke patron, uitmuntende menu/smaken. Grote aanrader!

datum score