Beoordelingen van Restaurant Cavalieri

870 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.3
870 beoordelingen
datum score
Monique
Beoordeeld op: 24/01/2022
Monique beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Zeer lekkere gerechten, mooi gepresenteerd....

Zeer lekkere gerechten, mooi gepresenteerd. Vriendelijke en efficiente bediening.p

Ilse
Beoordeeld op: 23/01/2022
Ilse beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

vriendelijk onthaal door jonge meisjes waren...

vriendelijk onthaal door jonge meisjes waren super beleefd en vriendelijk. het eten was verzorgd en lekker.Een klein minpuntje bijna geen saus tot helemaal niets. Dat was niet zo goed!!! anders was het top.

Eddy
Beoordeeld op: 22/01/2022
Eddy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Gezellig en heel lekker en vriendelijk personee...

Gezellig en heel lekker en vriendelijk personeel!

P.
Beoordeeld op: 22/01/2022

Goede bediening en lekker gegeten....

Goede bediening en lekker gegeten.

Pieter
Beoordeeld op: 10/01/2022
Pieter beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

De lekkerste wijn, het malste kalfslapje, en...

De lekkerste wijn, het malste kalfslapje, en sympathieke maar uiterst vriendelijk bediening. Binnen gezellig doch strak interieur, buiten een sprookjesachtig kader. Wij komen terug!

GUY
Beoordeeld op: 10/01/2022
GUY beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Alles klopt hier. Lekker eten, super bediening...

Alles klopt hier. Lekker eten, super bediening en mooi kader. 9

Liliane
Beoordeeld op: 10/01/2022
Liliane beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

De gezelligheid om te zitten en de vriendelijke...

De gezelligheid om te zitten en de vriendelijke en goede bediening.

Jan
Beoordeeld op: 09/01/2022
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Zoals steeds een warm welkom. Zeer goede bedien...

Zoals steeds een warm welkom. Zeer goede bediening en lekkere verfijnde maaltijden mooi geserveerd.

Bob
Beoordeeld op: 08/01/2022
Bob beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Heb de vorige keer ( enkele weken geleden)...

Heb de vorige keer ( enkele weken geleden) een recensie geschreven en ben nu teruggegaan . Dat zegt genoeg !!!!

Maria
Beoordeeld op: 06/01/2022
Maria beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Dit resto geeft ook je ogen de kost....

Dit resto geeft ook je ogen de kost.

datum score