Beoordelingen van De Compagnie

860 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
7.9
860 beoordelingen
datum score
Sandra
Beoordeeld op: 16/06/2019
Sandra beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was heel lekker en ondanks het hele...

Het eten was heel lekker en ondanks het hele dag geregend had en ik dacht dat het te koud/vochtig zou zijn om buiten te zitten was dit niet het geval met de gezellige en warme vuurtjes. Ook aangename muziek en vriendelijke bediening. Een minpuntje vond ik het glas witte wijn dat ik bestelde, was een zoete wijn, bij bouillabaisse minder geschikt, vind ik. Voor de rest was het prima!

Jeroen
Beoordeeld op: 16/06/2019
Jeroen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Super avond gehad! Gezellige tafel op het terra...

Super avond gehad! Gezellige tafel op het terras. En echt héél lekker gegeten!

Melissa
Beoordeeld op: 16/06/2019
Melissa beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Goede bediening, TOP tonijn robespierre!...

Goede bediening, TOP tonijn robespierre!

Georgette
Beoordeeld op: 05/06/2019
Georgette beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

We hadden oesters en kreeft en alles was fantas...

We hadden oesters en kreeft en alles was fantastisch lekker! Zeker te herdoen!

Debby
Beoordeeld op: 02/06/2019
Debby beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

bediening liep beetje mist in, al dan niet...

bediening liep beetje mist in, al dan niet door aanwezigheid van twee familiefeesten? Drinken te laat aan tafel gebracht. Foute afrekening. Uit huis gaan eten als verwennerij maar niet met dat gevoel naar buiten gegaan. Duo van king krab presentatie beneden peil gezien prijs.

Luc
Beoordeeld op: 31/05/2019
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Zoals steeds top op alle gebieden. Gezelligheid...

Zoals steeds top op alle gebieden. Gezelligheid, sfeer, kwaliteit en presentatie van het eten, losse correcte bediening.

Tony
Beoordeeld op: 27/05/2019
Tony beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Ik was gisteren toch voor het eerst ontgoocheld...

Ik was gisteren toch voor het eerst ontgoocheld bij de compagnie. We bestelden picanha steak. Hij was niet mals en koud. De wijn die we wilden bestellen was er niet. Bleek dat er veel wijnen niet meer waren. Dessert was grootste tegenvaller. Zeer simpele banana split, met waterachtige slagroom uit een bus waar ik dan ook nog zeer lang op moest wachten. Zeer in tegenstelling tot de luxe die ze willen profileren. (Caviaar op de kaart, zeer exclusieve wijnen, ...) Kortom grote ontgoocheling gisteren. Hopelijk was dit een accident de parcours.

christel
Beoordeeld op: 26/05/2019
christel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekker gegeten en top bediening. Mensen werken...

Lekker gegeten en top bediening. Mensen werken hard en doen hun uiterste best. Top locatie doe zo verder

Francis
Beoordeeld op: 26/05/2019
Francis beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Altijd lekker, goeie bediening en toffe sfeer!...

Altijd lekker, goeie bediening en toffe sfeer!

datum score