Beoordelingen van De Groene Munt

5 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.2
5 beoordelingen
datum score
Tom
Beoordeeld op: onbekend

Verfijnd

Prima Franse keuken, reservatie is nodig.

paul
Beoordeeld op: onbekend

Topkwaliteit met hele subtiele combinaties...

Topkwaliteit met hele subtiele combinaties gepresenteerd op een originele wijze. Hele vlotte bediening in een prachtig kader. Absolute aanrader.

Bruno
Beoordeeld op: onbekend

Dit restaurant is top vind ik, wij zijn frequen...

Dit restaurant is top vind ik, wij zijn frequente bezoekers van gerenomeerde restaurants en deze behoort daar zeker toe, alles is gewoon superlekker, van amuse guelle tot de zoetigheden. Kader is supermooi en maître d'hôtel (tevens mede-eigenaar) is gewoon perfekt op de hoogte hoe hij zijn klanten moet 'soigneren'. Echt een aanrader, het is nu al de 7de keer dat we er geweest zijn, het zal zeker niet de laatste keer geweest zijn!!!

Dirk
Beoordeeld op: onbekend

Attente ontvangst en uitstekende bediening....

Attente ontvangst en uitstekende bediening. Als voorgerecht namen we de waaier van kreeft met artisjok. Beetje flauw van smaak, en de kreeft kwam uit de frigo. De chef herpakte zich evenwel met het hoofdgerecht (staartvis met krab en fleur de courgette). Mooie gevarieerde wijnkaart. Interieur in Engelse stijl is een beetje "overdone".

Beku
Beoordeeld op: onbekend

Eén van onze favoriete restaurants. Lekker...

Eén van onze favoriete restaurants. Lekker eten, vlotte bediening, charmant en gezellig interieur. Een echte aanrader...

datum score