Beoordelingen van Happy Wok

461 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.2
461 beoordelingen
datum score
Jan
Beoordeeld op: 19/06/2021
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

wij waren blij om na zo lange tijd terug in...

wij waren blij om na zo lange tijd terug in de wok te zijn . Zeer goed en vriendelijk ontvangen , alles zeer lekker. We hebben genoten , en zeggen tot de volgende keer.

Krzysztof
Beoordeeld op: 07/06/2021

Gesloten...

Gesloten

Rene en Magda
Beoordeeld op: 25/12/2020

Omdat alles gesloten is uilskuiken...

Omdat alles gesloten is uilskuiken

Kempeneers
Beoordeeld op: 19/10/2020
Kempeneers beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

1/ Geen bordjes bij de gerechten om aan te...

1/ Geen bordjes bij de gerechten om aan te duiden wat het gerecht is. 2/ Bij bestelling aperitief moesten we die plots betalen, wat in het verleden inbegrepen was in het all-in menu. Dit staat nergens vermeld dat dit apart betaald moet worden. 3/ Muziek stond veel te luid, deze werd nog luider gezet rond 21.45hr om de klanten buiten te krijgen, volgens onze mening. 4/ Buffet was niet aangevuld en wat er lag van warme gerechten ((bv kip curry, paëlla,...), was het vlees uitgedroogd. 5/ 1,5m regel omwille van Corona werd niet gerespecteerd. We werden vlak naast een andere tafel gezet, terwijl er nog voldoende ruimte was. Dit was de laatste keer een bezoek van ons.

Guy
Beoordeeld op: 18/10/2020
Guy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Goed aanbod coronaproef...

Goed aanbod coronaproef

Wendy
Beoordeeld op: 12/10/2020
Wendy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Veel te duur en te weinig keuze alles was koud...

Veel te duur en te weinig keuze alles was koud

katrien
Beoordeeld op: 05/10/2020
katrien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Om 17u30 een reservering gedaan. Eten was niet...

Om 17u30 een reservering gedaan. Eten was niet warm. Mijn tweede bord dat ik ging opscheppen was al warmer maar zeker niet zoals het hoort, spijtig.

Martine
Beoordeeld op: 27/09/2020
Martine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Lekker eten, we waren tevreden...

Lekker eten, we waren tevreden

Maria
Beoordeeld op: 26/09/2020
Maria beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

De hapjes waren niet warm genoeg. in het restau...

De hapjes waren niet warm genoeg. in het restaurant was het ook koud.

Claudia
Beoordeeld op: 26/09/2020
Claudia beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Prijs kwaliteit zeer goed. Zeer uitgebreide...

Prijs kwaliteit zeer goed. Zeer uitgebreide keuze lekkere gerechten. Verse producten. Vriendelijk personeel. Niet de eerste en zeker niet de laatse keer dat wij hier kwamen eten. Aan te raden! Topavond!

datum score