Beoordelingen van La Gondola

31 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.1
31 beoordelingen
datum score
Anthony
Beoordeeld op: 12/09/2021
Anthony beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Super service, accueil, convivialité et excelle...

Super service, accueil, convivialité et excellence des repas

Estelle
Beoordeeld op: 24/08/2021
Estelle beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

L'intérieur du restaurant est splendide et...

L'intérieur du restaurant est splendide et la nourriture est excellente!

Françoise
Beoordeeld op: 17/08/2021
Françoise beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Accueil très sympathique, nourriture simple...

Accueil très sympathique, nourriture simple et délicieuse. Nous y retournerons.

Dominique
Beoordeeld op: 09/08/2021

Resto fort sympathique et cuisine quasi parfaite

Le personnel est exemplaire tout particulièrement Sarah qui totalement top

Dominique
Beoordeeld op: 09/08/2021

Resto fort sympathique et cuisine quasi parfaite

Le personnel est exemplaire tout particulièrement Sarah qui totalement top

Dominique
Beoordeeld op: 09/08/2021

Resto fort sympathique et cuisine quasi parfaite

Le personnel est exemplaire tout particulièrement Sarah qui totalement top

Dominique
Beoordeeld op: 09/08/2021

Resto fort sympathique et cuisine quasi parfaite

Le personnel est exemplaire tout particulièrement Sarah qui totalement top

Maureen
Beoordeeld op: 01/08/2021
Maureen beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Lieux chic et confortable. Service au top serve...

Lieux chic et confortable. Service au top serveuse adorable. Repas plus que délicieux. J’y retournerai !!!

Danielle
Beoordeeld op: 01/08/2021
Danielle beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Très bel accueil, le personnel est attentif...

Très bel accueil, le personnel est attentif et aimable, la nourriture délicieuse et pour ne rien gâcher la restauration du cadre est très réussie

Aurélie
Beoordeeld op: 09/07/2021
Aurélie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Le relooking du restaurant est merveilleux !...

Le relooking du restaurant est merveilleux !

datum score