Korte Dweersstraat 9
9190 STEKENE
Japanse grill methode (/Zaterdag/Zondag enkel om 17uur) Een Shichirin is een compacte en veelzijdige tafelgrill, gemaakt van keramiek met quartz, cordieriet en afgebakken op hoge temperatuur. Hierdoor wordt deze Shichirin een echte krachtpatser, en kan dus hoge tempetaturen aan. We zullen als houtskool binchotan eucalyptus het zwarte goud van japan waardoor extreem hoge temperaturen behaald kunnen worden en acacia gebruiken. Het is beetje zelfde concept als de steengrill, maar gaan de mixen hier en daar toch wat aanpassen. Het is lekker gezellig koelt niet snel af dus heel wat voordelen tegenover de steen.
€ 28,00
Roodvlees volgens Aanbod.
€ 29,00
Roodvlees volgens Aanbod..
€
€ 27,00
€ 23,00
€ 28,00€/33,00€39,00€
€ 300gr 28,00 € 400gr33,00 € 500gr 39,00 € Vanaf nu zullen we enkel nog KogelSteak (Filet Mignon) serveren. Het verschil is dat het vlees van de kogelsteak gesneden wordt van de Kogel van de bovenbil van het rund, of van de kogel van het spierstuk. Dit vlees wordt Kogel genoemd omdat het bij het kogelgewricht zit. De spieren in het vlees zijn namelijk kort , daardoor is de kogelsteak malser dan een gewone Steak.
€ 37,00€/45,00€/54,00€
300gr37,00€ 400gr45,00€ 500gr 54,00€
€ 40,00€48,00€57,00€
300gr40,00€400gr48,00€500gr57,00€
€ 40,00€48,00€57,00€
300gr 40,00€ 400gr 48,00€ 500gr 57,00€ Arouquesa is een zeldzaam en bijzonder gegeerd vleesras, dat enkel voorkomt in het noorden van Portugal, waar het een DOC erkenning gekregen heeft. Bij ons is het nog maar weinig gekend, maar in Portugal staat het bekend als een echte delicatesse, dankzij de sterke marmering, de malsheid en uitgesproken smaak.
€
€
€
€ 30,00
€ 26,00
€ 29,00
€ 31,00