Beoordelingen van Brasserie Alizé

560 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.2
560 beoordelingen
datum score
An V.
Beoordeeld op: 19/02/2024
An V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

alles wat weer top in orde. kleine suggestie,...

alles wat weer top in orde. kleine suggestie, een iets groter vegetarisch aanbod.

Caroline
Beoordeeld op: 18/02/2024
Caroline beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

- heel lekker en verzorgd, absoluut zijn geld...

- heel lekker en verzorgd, absoluut zijn geld waard - bijzonder vriendelijke service - aangenaam kader

Audrey V.
Beoordeeld op: 18/02/2024
Audrey V. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Was gezellig en lekker...

Was gezellig en lekker

Erwin
Beoordeeld op: 18/02/2024
Erwin beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

1e: het eten , zeer lekker. 2e: bediening ,...

1e: het eten , zeer lekker. 2e: bediening , uitstekend, vriendelijk personeel 3e: we vertellen het verder. 4e : wij ´omen zekers nog terug.

Andy D.
Beoordeeld op: 15/02/2024
Andy D. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Gezellige sfeer, vriendelijke bediening, eten...

Gezellige sfeer, vriendelijke bediening, eten was lekker. Kortom lekker eten in een gezellig kader.❤️

Lisa
Beoordeeld op: 15/02/2024
Lisa beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Hapjes direct na plaatsnemen tafel. Apero pas...

Hapjes direct na plaatsnemen tafel. Apero pas na hapje opgenomen. +50 min wachten op hoofdgerecht.

Babs
Beoordeeld op: 15/02/2024
Babs beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Goede bediening en sfeervol interieur...

Goede bediening en sfeervol interieur

Martin
Beoordeeld op: 12/02/2024

het eten was lekker en vriendelijk personel...

het eten was lekker en vriendelijk personel

Veerle
Beoordeeld op: 12/02/2024
Veerle beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijk personeel, ruime keuze voor vegetar...

Vriendelijk personeel, ruime keuze voor vegetariërs en gezellige setting. En uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Katrien
Beoordeeld op: 12/02/2024
Katrien beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten goeie service vriendelijk personeel...

Lekker eten goeie service vriendelijk personeel

datum score