Beoordelingen van Den Vlaschaert

232 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.7
232 beoordelingen
datum score
Hendrik
Beoordeeld op: 13/04/2019
Hendrik beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was terug heel lekker en gezellig.Zeer...

Het was terug heel lekker en gezellig.Zeer vriendelijke bediening ook,prijs-kwaliteit perfect. Voor ieder wat wils,vis of vlees,steeds mooie keuze.Ik blijf wel terugkomen.

Etienne V.
Beoordeeld op: 13/04/2019
Etienne V. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Ben aangenaam verrast over het interieur, maar...

Ben aangenaam verrast over het interieur, maar vooral over de keuken. Vriendelijke en vlotte bediening. Prijs kwaliteit zeer goed.

Patrick
Beoordeeld op: 13/04/2019
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zoals steeds heel lekker eten en vriendelijke...

Zoals steeds heel lekker eten en vriendelijke en vlotte bediening.

Sofie
Beoordeeld op: 09/04/2019
Sofie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker...

Lekker

Herve
Beoordeeld op: 05/04/2019
Herve beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Lekker eten Alleen de presentatie van het voorg...

Lekker eten Alleen de presentatie van het voorgerecht niet zo geslaagd Heel veel sla , teveel eigenlijk het voorgerecht zou mooier gepresenteerd zijn zonder de vele sla is echt niet nodig voor een voorgerecht Heel vriendelijke service en wens van de klant werd heel goed ontvangen Een aanrader

Reina
Beoordeeld op: 02/04/2019
Reina beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

vriendelijke en persoonlijke bediening, lekkere...

vriendelijke en persoonlijke bediening, lekkere maaltijd, gezellig kader. Rusti zo vroeg op de avond(18.30u), ideaal voor ons

Patrick
Beoordeeld op: 30/03/2019
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Echt heel lekker gegeten. De mechelse koekoek...

Echt heel lekker gegeten. De mechelse koekoek was heel lekker.

Fernand L.
Beoordeeld op: 25/03/2019
Fernand L. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Gezellig kader ....Lekker eten en vriendelijk...

Gezellig kader ....Lekker eten en vriendelijk personeel .....voor herhaling vatbaar

Wim V.
Beoordeeld op: 24/03/2019
Wim V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Lekker eten, vlotte bediening, vriendelijk...

Lekker eten, vlotte bediening, vriendelijk

Evelien
Beoordeeld op: 23/03/2019
Evelien beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Heel lekker gegeten en goede bediening. Goede...

Heel lekker gegeten en goede bediening. Goede kennis over de producten/dranken die aangeboden worden

datum score