Beoordelingen van Buonissimo

Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
datum score
Erik
Beoordeeld op: 12/03/2020
Erik beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Weer eens super lekker gegeten van apero tot...

Weer eens super lekker gegeten van apero tot en met dessert heerlijk verwend! We zijn fan en gaan zeker terug!!

Eddy
Beoordeeld op: 06/03/2020
Eddy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Op een Zondagavond amper volk en dan nog een...

Op een Zondagavond amper volk en dan nog een drama maken omdat we iets te laat waren dat is er toch over.

petra
Beoordeeld op: 01/03/2020
petra beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

De bediening is zeer gereserveerd en aangenaam....

De bediening is zeer gereserveerd en aangenaam. De maaltijden heel vers en verrassend. We hebben genoten van begin tot einde!

Daniel
Beoordeeld op: 29/02/2020
Daniel beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker authentische italiaanse keuken....

Heel lekker authentische italiaanse keuken. Vriendelijke bediening en diverse suggesties. Jong team om te ondersteunen

Sylvia
Beoordeeld op: 28/02/2020
Sylvia beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Steeds zalig eten !!...

Steeds zalig eten !!

Beatrijs
Beoordeeld op: 20/02/2020
Beatrijs beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Superlekker eten, fijne bediening en rustige...

Superlekker eten, fijne bediening en rustige omgeving

Carine
Beoordeeld op: 17/02/2020
Carine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Gezellig en top gerecht...

Gezellig en top gerecht

Kim
Beoordeeld op: 10/02/2020
Kim beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

Attente, vriendelijke en vlotte bediening. Pur...

Attente, vriendelijke en vlotte bediening. Pure en (h)eerlijke keuken, wij komen terug.

Els
Beoordeeld op: 10/02/2020
Els beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Bijzonder leuke ervaring. Zeer vers en lekker...

Bijzonder leuke ervaring. Zeer vers en lekker eten, vriendelijke bediening. Super. Komen zeker terug.

Erik
Beoordeeld op: 10/02/2020
Erik beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Super lekker gegeten!!! We kregen heerlijke...

Super lekker gegeten!!! We kregen heerlijke échte italiaanse gerechten opgediend. De smaken zaten helemaal goed, de wijn was lekker en de bediening aangenaam. Een aanrader én meerwaarde voor de streek!!

datum score