Beoordelingen van Buonissimo

Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
datum score
Hilde
Beoordeeld op: 13/10/2019
Hilde beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

lekker (hoofd)gerecht presentatie nogal gewoont...

lekker (hoofd)gerecht presentatie nogal gewoontjes interieur niet zo gezellig, en veel te warm relatief trage bediening

jos
Beoordeeld op: 13/10/2019
jos beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Pasta was supperlekker!vriendelijke bediening !...

Pasta was supperlekker!vriendelijke bediening !

Sarah
Beoordeeld op: 10/10/2019
Sarah beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Superlekker eten, misschien iets meer tijd...

Superlekker eten, misschien iets meer tijd laten tussen aperitief en serveren eten.

Claudine
Beoordeeld op: 07/10/2019
Claudine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Zeer vriendelijke bediening, zeer lekker eten!...

Zeer vriendelijke bediening, zeer lekker eten!

Emmy
Beoordeeld op: 05/10/2019
Emmy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Supervriendelijke service, eten was héél lekker...

Supervriendelijke service, eten was héél lekker! Gezellige ontspannen sfeer. Een echte aanrader!!

Sandra
Beoordeeld op: 11/08/2019
Sandra beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker gegeten...

Heel lekker gegeten

Nancy
Beoordeeld op: 10/08/2019
Nancy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Lekker eten in een gezellig kader met vriendeli...

Lekker eten in een gezellig kader met vriendelijke uitbaters.

Sylvia
Beoordeeld op: 09/08/2019

Zeer lekkere gerechten , leuk terras en zeer...

Zeer lekkere gerechten , leuk terras en zeer vriendelijke bediening.Misschien juist iets minder lente-uitjes doen in risotto .

Annelies
Beoordeeld op: 29/07/2019
Annelies beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker eten, mooi verzorgd, vriendelijke...

Heel lekker eten, mooi verzorgd, vriendelijke bediening. Beperktere kaart maar ik heb het liever zo met zalige gerechten dan een uitgebreide kaart en smakeloos eten op je bord

Geert
Beoordeeld op: 20/07/2019
Geert beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Buitenterras, was eerder veranda. Storend roken...

Buitenterras, was eerder veranda. Storend roken toegelaten en enorme geurhinder afvoer WC of riool

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in