Beoordelingen van Limoncello

Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
datum score
Lily
Beoordeeld op: 25/10/2020

Ik vond het raar dat ik een herinnering kreeg,...

Ik vond het raar dat ik een herinnering kreeg, want door corona was alle restaurantbezoek afgelast. Volgende week zal ik opnieuw een herinnering krijgen, want dan bestelde ik bij Bar Eguard , Aalst tja, wij zijn niet geweest! Jammer! CORONA

Peter
Beoordeeld op: 16/10/2020
Peter beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Gezellig, vriendelijke bediening en lekker...

Gezellig, vriendelijke bediening en lekker eten!

Tina
Beoordeeld op: 12/10/2020
Tina beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

vriendelijke bediening kind vriendelijk ruime...

vriendelijke bediening kind vriendelijk ruime keuze snelle bediening uitgebreide keuze zeker een aanrader

Celestri
Beoordeeld op: 11/10/2020
Celestri beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Het eten was heerlijk. De bediening was ook...

Het eten was heerlijk. De bediening was ook goed. Jammer dat we aan de tafel zaten net aan de deur om buiten te gaan. Telkens de deur opening was het koud.

Herbaut
Beoordeeld op: 10/10/2020

Eten was erg lekker. Wel lang moeten wachten...

Eten was erg lekker. Wel lang moeten wachten op eerste bestelling, aperitief.

Guy
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 10/10/2020
Guy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Het eten was lekker, fris restaurant, vriendeli...

Het eten was lekker, fris restaurant, vriendelijk personeel. De aangekondigde 6 scampi's waren er maar 5.

Michel
Beoordeeld op: 09/10/2020
Michel beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening, fantastisch eten !!...

Vriendelijke bediening, fantastisch eten !!

Stefaan
Beoordeeld op: 08/10/2020
Stefaan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

lekker eten, gezellige sfeer en vriendelijke...

lekker eten, gezellige sfeer en vriendelijke goede bediening

Pascale
Beoordeeld op: 08/10/2020
Pascale beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Door omstandigheden was er geen pizza te verkri...

Door omstandigheden was er geen pizza te verkrijgen Kon ook geen ossobucco krijgen In plaats van witte martini kreeg ik grappa

Gonda
Beoordeeld op: 05/10/2020
Gonda beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Het eten was zeer lekker en de bediening perfec...

Het eten was zeer lekker en de bediening perfect en het was ook een veilige omgeving

datum score