Beoordelingen van Limoncello

557 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.8
557 beoordelingen
datum score
Danny
Beoordeeld op: 27/11/2022
Danny beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Mooi kader, lekker eten, beste Italiaan in...

Mooi kader, lekker eten, beste Italiaan in Aalst

Luc
Beoordeeld op: 26/11/2022
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Trendy kader

Mooie avond . Een aanrader zowel het eten,...

Mooie avond . Een aanrader zowel het eten, de bediening en ambiance waren top.

Karolien
Beoordeeld op: 25/11/2022
Karolien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Gezellige sfeer....

Gezellige sfeer.

Frederik
Beoordeeld op: 20/11/2022

Zeer lekkere gerechten!...

Zeer lekkere gerechten!

Guido
Beoordeeld op: 19/11/2022
Guido beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het interieur is vernieuwd en dit is enorm...

Het interieur is vernieuwd en dit is enorm geslaagd. Zeer aangename omgeving.

Geert
Beoordeeld op: 19/11/2022
Geert beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vroeger was de bediening rustiger, nu moest...

Vroeger was de bediening rustiger, nu moest alles snel gaan. Om 9u30 kregen we te horen dat we best dan een dessert konden bestellen want de keuken ging sluiten, sluiten om 9u30 op een vrijdagavond ?? Het restaurant liep op een kwartiertje zo goed als leeg. Normaal krijgen we bij de afrekening een Limoncello aangeboden wat nu ook niet het geval was. Bij het buiten gaan was het restaurant voor 75% opgekuist, heel gezellig :-(

Dirk
Beoordeeld op: 18/11/2022
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede ontvangst. Zeer mooi vernieuwd interieur....

Goede ontvangst. Zeer mooi vernieuwd interieur. Tafels staan ver uiteen. Kwaliteits wijn. Zeer goede pasta's.

Aurelie
Beoordeeld op: 15/11/2022
Aurelie beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

heel lekker eten + goede bediening+ mooi kader=...

heel lekker eten + goede bediening+ mooi kader= topbezoek

Joseph
Beoordeeld op: 14/11/2022
Joseph beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte en vriendelijke bediening, interessante...

Vlotte en vriendelijke bediening, interessante menukaart. Voldoende gevarieerd en een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Els
Beoordeeld op: 14/11/2022
Els beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekker gegeten en zeer vriendelijke bediening!...

Lekker gegeten en zeer vriendelijke bediening!

datum score