Beoordelingen van Purple 15 The Restaurant

1711 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.8
1711 beoordelingen
datum score
SYLVIA
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Dinner Experience
Beoordeeld op: 18/09/2021
SYLVIA beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Het eten was lekker. Er was wel veel lawaai...

Het eten was lekker. Er was wel veel lawaai waardoor een gesprek moeilijk was.

Wim
Beoordeeld op: 17/09/2021
Wim beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Prima sfeer en inrichting, lekker gegeten en...

Prima sfeer en inrichting, lekker gegeten en aangenaam onthaald. Bravo!

Nienke
Beoordeeld op: 16/09/2021
Nienke beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekkere gerechten, hip interieur. Normale...

Heel lekkere gerechten, hip interieur. Normale wachttijden en vriendelijk personeel.

RUDY
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Dinner Experience
Beoordeeld op: 13/09/2021
RUDY beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Uitermate vriendelijke bediening Dank u...

Uitermate vriendelijke bediening Dank u

Eeckhaut François
Beoordeeld op: 13/09/2021
Eeckhaut François beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Echte aanrader en goed bediening...

Echte aanrader en goed bediening

eddy
Beoordeeld op: 13/09/2021
eddy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

vlotte en vriendelijke bediening, lekker eten,...

vlotte en vriendelijke bediening, lekker eten, goede wijnen, wel wat rumoerig

ANITA
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Dinner Experience
Beoordeeld op: 13/09/2021
ANITA beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Reservatie via online prima verlopen. Het eten...

Reservatie via online prima verlopen. Het eten was lekker en ruime porties. Zeer vriendelijke ontvangst en bediening !

christiaan
Beoordeeld op: 12/09/2021
christiaan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Zeer vriendelijk ontvangen. Wij hadden de maand...

Zeer vriendelijk ontvangen. Wij hadden de maand menu genomen met aangepaste drank. Er was voldoende tijd tussen de verschillende gangen. De drank werd aangevuld zonder vragen. Wij komen zeker nog terug om het maand menu met aangepaste drank te nemen. Top!

DOMINICA
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Dinner Experience
Beoordeeld op: 11/09/2021
DOMINICA beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten aan redelijke prijs, vriendelijke...

Lekker eten aan redelijke prijs, vriendelijke bediening

Lieve
Beoordeeld op: 09/09/2021
Lieve beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Uiterst tevreden over het niveau van de keuken...

Uiterst tevreden over het niveau van de keuken en de sommelier, maar zeker ook over de heel vriendelijke bediening!

datum score