Beoordelingen van Purple 15 The Restaurant

603 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.2
603 beoordelingen
datum score
Isabelle B.Backx
Isabelle B.beveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 26/06/2017

Ik ben zeeeeeeer tevreden over mijn restaurantb...

Ik ben zeeeeeeer tevreden over mijn restaurantbezoek. Een absolute aanrader!

WalterCarmeliet
Walterbeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 26/06/2017

Gezellig, uitstekende bediening, menuformule,...

Gezellig, uitstekende bediening, menuformule, gastronomisch hoogstaand (smakenpallet top, fijne gerechten, ...), uiterst smaakvolle thee en ritueel (kopje en theepot). katoenservietten EN niet vergeten : onlinereservatie en -communicatie knap en zeer handig

Jos L.Leemans
Jos L.beveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 25/06/2017

Maandmenu genomen ; voorgerecht superlekker...

Maandmenu genomen ; voorgerecht superlekker ; hapjes en hoofdgerecht weinig smaakvol ; dessert niet te eten

Carlo V.Vinck
Carlo V.beveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 25/06/2017

Prijs / kwaliteit prima...

Prijs / kwaliteit prima

Dimitri V.Vastenavondt
Dimitri V.beveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 24/06/2017

Vlotte en vriendelijke bediening, heel lekker...

Vlotte en vriendelijke bediening, heel lekker eten, heel aangenaam kader. Misschien een idee om flyertjes te maken waarop de meubels met merknaam en type benoemd worden?

Karin S.Steenackers
Karin S.beveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 19/06/2017

Al jaren zeer tevreden over dit restaurant....

Al jaren zeer tevreden over dit restaurant. Lekker eten aan een eerlijke prijs. Vriendelijk onthaal en prima service. Altijd bereid tot zoeken van oplossingen.

Myriam M.Matthijs
Myriam M.beveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 19/06/2017

alles was perfect zelf de keuze tussen kamer...

alles was perfect zelf de keuze tussen kamer met of zonder airco .we hebben menu gekozen was zeer lekker .de bediening zeer vriendelijk . we keren zeker terug als we in Aalst zijn

Jean Marie V.Verhulst
Jean Marie V.beveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 19/06/2017

Vlotte bediening kwaliteit v eten...

Vlotte bediening kwaliteit v eten

Jessie V.Vandyck
Jessie V.beveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 18/06/2017

Zeer vriendelijke ontvangst, gezellig kader...

Zeer vriendelijke ontvangst, gezellig kader en zeer lekker gegeten en gedronken.

camiel V.Van Malderen
camiel V.beveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 18/06/2017

Rustig en kalme sfeer ,met het gepaste gezelsch...

Rustig en kalme sfeer ,met het gepaste gezelschap een lekkere zeer geslaagde avond

datum score