Beoordelingen van Purple 15 The Restaurant

924 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.5
924 beoordelingen
datum score
frans
Datum restaurantbezoek: 22/04/2018
frans beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

voortreffelijke bediening en lekker eten...

voortreffelijke bediening en lekker eten

Frederic.
Datum restaurantbezoek: 22/04/2018
Frederic. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Beste in de wijde omtrek qua prijs/kwaliteit....

Beste in de wijde omtrek qua prijs/kwaliteit. Onze vaste stek voor het uitnodigen van vrienden en familie. Mooie locatie en prima bediening. Zeer lekkere gerechten, we nemen steeds het maandmenu.

Marc
Datum restaurantbezoek: 22/04/2018
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Al meerdere malen hier komen eten en altijd...

Al meerdere malen hier komen eten en altijd TOP !

Marc P.
Datum restaurantbezoek: 21/04/2018
Marc P. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Prijs/kwaliteit een toppertje en vriendelijke...

Prijs/kwaliteit een toppertje en vriendelijke bediening.

roland
Datum restaurantbezoek: 21/04/2018
roland beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was zeer lekker met een uitstekende...

Het eten was zeer lekker met een uitstekende service . We gaan zeker terug . Bedankt voor alles .

Goedele
Datum restaurantbezoek: 20/04/2018
Goedele beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker en verfijnd menu aan een heel democ...

Heel lekker en verfijnd menu aan een heel democratische prijs!

Rony D.
Datum restaurantbezoek: 20/04/2018
Rony D. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker eten. Prijs is ok. Bediening top...

Heel lekker eten. Prijs is ok. Bediening top heel vriendelijk Zijn er al dikwijls geweest en blijven zeker terugkomen

geert
Datum restaurantbezoek: 20/04/2018
geert beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Lekkere gegeten en super bediening...

Lekkere gegeten en super bediening

placeholder
Jan
Datum restaurantbezoek: 20/04/2018
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Etentje met maandmenu voor 15 personen. Unaniem...

Etentje met maandmenu voor 15 personen. Unaniem oordeel dat het zeer lekker was, tegen goede prijs/kwaliteit verhouding. Jullie hebben nieuwe klanten geworven.

Greta K.
Datum restaurantbezoek: 20/04/2018
Greta K. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Super, heel erg lekker ! Ook prima bediening !...

Super, heel erg lekker ! Ook prima bediening !

datum score