Beoordelingen van Purple 15 The Restaurant

797 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.4
797 beoordelingen
datum score
Katelijne H.
Hendrickx
Datum restaurantbezoek: 20/01/2018
Katelijne H. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, aangepaste wijnen en een goede...

Lekker eten, aangepaste wijnen en een goede service.

Geert
VERBRUGGEN
Datum restaurantbezoek: 19/01/2018
Geert beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

As usual !...

As usual !

Geert
VERBRUGGEN
Datum restaurantbezoek: 17/01/2018
Geert beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zoals steeds : zeer goed : kader, keuzemogelijk...

Zoals steeds : zeer goed : kader, keuzemogelijkheid, kwaliteit en zeer goede bediening.

Frederic.
Van De Velde
Datum restaurantbezoek: 14/01/2018
Frederic. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zoals gewoonlijk hebben wij het maandmenu genom...

Zoals gewoonlijk hebben wij het maandmenu genomen. De hapjes waren zeer smaakvol en gevarieerd. Het Oosterse soepje met scampi ‘s was een aangename ontdekking en het hoofdgerecht met eendenborst was perfect qua gaartijd en smaak en het sausje was HEEL lekker. Spijtig dat men geen optie “BOB” en geen flessenwater aanbiedt. Liever wat meer betalen dan de €8,00 voor het “verdedelde?” tapwater.

Jonathan
Thelen
Datum restaurantbezoek: 13/01/2018
Jonathan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

De service kon niet volgen, we hebben meermaals...

De service kon niet volgen, we hebben meermaals moeten vragen naar een fles water, dan kregen we het verkeerde water. We werden niet gevraagd om iets bij te nemen qua drank of zelfs of het in orde was, enkel als het eten opgegeten was. We waren met 2 mensen op tijd en hebben 20min moeten wachten op drank. 2 personeelsleden waren zeer vriendelijk, alleen was het volgens mij té hectisch die avond (er was ook een grote groep). Mijn vorige ervaring, in de week, was veel beter.

Gilbert V.
Van Geert
Datum restaurantbezoek: 12/01/2018
Gilbert V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Prijs - kwaliteit - service: alles is op de...

Prijs - kwaliteit - service: alles is op de beste lijn. Iemand van het gezelschap was allergisch aan schelpdieren: bij het voorgerecht werd dit zonder moeite aangepast. Top! Purple 15 is een aanrader.

Danny
Rochus
Datum restaurantbezoek: 12/01/2018
Danny beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

omdat ik er graag Oostenrijks eet...

omdat ik er graag Oostenrijks eet

Gino
Dermaut
Datum restaurantbezoek: 12/01/2018
Gino beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer goede correcte bediening. Mooie lekkere...

Zeer goede correcte bediening. Mooie lekkere eerlijke gerechten. Aangename sfeer. Prijs kwaliteit zeker in evenwicht. Reserveren is aangeraden. Komen zeker terug.

De Croes
Christiane
Datum restaurantbezoek: 12/01/2018
De Croes beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Omdat het lekker is en gezellig vertoeven...

Omdat het lekker is en gezellig vertoeven

Patricia B.
Buyle
Datum restaurantbezoek: 10/01/2018
Patricia B. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker eten. Aangepaste wijnen ook super. ...

Heel lekker eten. Aangepaste wijnen ook super. Prijs/kwaliteit : top

datum score