Beoordelingen van Purple 15 The Restaurant

1070 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.7
1070 beoordelingen
datum score
ElsDe Brabant
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 20/04/2017
Elsbeveelt dit restaurant aan voor:

Heerlijk gegeten!...

Heerlijk gegeten!

GeertVan Wesemael
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 19/04/2017
Geertbeveelt dit restaurant aan voor:

Over het eten zelf was zeker niet te klagen....

Over het eten zelf was zeker niet te klagen. Dat was lekker tout court. We hadden echter niet eens de tijd om ons aperitief van 10 euro per glas op ons gemak op te drinken. Zeer goed voor een snelle lunch maar om gezellig te tafelen op een zaterdagavond minder geschikt.

lievencorthals
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 18/04/2017
lievenbeveelt dit restaurant aan voor:

Purple 15 bevestigde tijdens dit laatste bezoek...

Purple 15 bevestigde tijdens dit laatste bezoek de redenen waarom ik gekozen heb voor hen als locatie voor de paasdiner met mijn familie; Een mooi gastronomisch niveau in een tof kader aan een betaalbare prijs.

ingridwillems Ingrid
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 17/04/2017
ingridbeveelt dit restaurant aan voor:

Het eten was zeer verzorgd en aantrekkelijk...

Het eten was zeer verzorgd en aantrekkelijk opgediend. We hebben echt genoten van een gezellig avondje uit

MarcPhilips
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 17/04/2017
Marcbeveelt dit restaurant aan voor:

Online reservering verliep correct, voorkeur...

Online reservering verliep correct, voorkeur tafel aan venster. Vlotte bediening, iets te snel na het aperitief. Ondanks volle bezetting restaurant toch professionele en vriendelijke service, soms een grapje, een kwinkslag. Beperkte kaart doch keuze genoeg om een lekker smaakpalet te ervaren in de gerechten die met veel liefde en toewijding gebracht worden. Prijs kwaliteit is zeker top. Reserveren noodzakelijk. Echt een aanrader om met vrienden of familie eens super lekker te tafelen tegen betaalbare prijs. Zeker doen.

Hilda D.
0 Favorieten
3 Beoordelingen
Beoordeeld op 17/04/2017
Hilda D.beveelt dit restaurant aan voor:

Gezellig, vriendelijke en efficiente bediening...

Gezellig, vriendelijke en efficiente bediening , smakelijke gerechten, wat wil een mens nog meer ?

MarcStevens
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 17/04/2017
Marcbeveelt dit restaurant aan voor:

het kader is licht gekleurd, de ontvangst gemoe...

het kader is licht gekleurd, de ontvangst gemoedelijk, niks is geforceerd, ruime tafel, je plakt niet op elkaar, de aperitief is met liefde voor het oog gemaakt, het eten is goddelijk, chef Bernard weet met zijn maandmenu's iedere keer opnieuw de culinaire chef uit zichtzelf te toveren Pasen was meer dan een feestdag via Purple 15 was hij goddelijk, en vergeet de garçons niet, twintig jaar vakkennis steek je niet onder stoelen of banken, een spontane vriendelijkheid en altijd in voor een grapje, dank u mannen 't was over lekker

JOHAN D.
0 Favorieten
3 Beoordelingen
Beoordeeld op 16/04/2017
JOHAN D.beveelt dit restaurant aan voor:

Ik kreeg er wat ik verwacht had : kwaliteit...

Ik kreeg er wat ik verwacht had : kwaliteit

HonoreVan Langenhove
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 16/04/2017
Honorebeveelt dit restaurant aan voor:

Steeds tevreden, Wij vernoemen jullie steeds...

Steeds tevreden, Wij vernoemen jullie steeds in onze ruime vriendenkring

MinkeDevroye
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 15/04/2017
Minkebeveelt dit restaurant aan voor:

Lekker eten, mooi kader en vlotte bediening!...

Lekker eten, mooi kader en vlotte bediening!

datum score