Beoordelingen van Purple 15 The Restaurant

717 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Schrijf beoordeling
8.3
717 beoordelingen
datum score
GuyVan Vaerenbergh
Guy beveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 16/11/2017

Telkens weer worden we goed ontvangen en is...

Telkens weer worden we goed ontvangen en is het eten zeer lekker.

DavidCooreman
David beveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 16/11/2017

het totaalplaatje klopt, goede keuken, mooi...

het totaalplaatje klopt, goede keuken, mooi interieur,...

VivianeHermans
Viviane beveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 16/11/2017

Vriendelijke ontvangst gezellig kader en lekker...

Vriendelijke ontvangst gezellig kader en lekker eten

MarianneMertens
Marianne beveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 15/11/2017

We hebben voor het menu gekozen - zonder aperit...

We hebben voor het menu gekozen - zonder aperitief en aangepaste wijnen. Prijs-kwaliteit was heel goed. Voldoende porties, zeker niet te weinig en ook niet overdadig. Je had niet het gevoel met honger buiten te komen of met een te zware maag te zitten. Mooi kader, vriendelijke bediening. Is zeker de moeite waard om terug te keren.

Ferdy D.De Bisschop
Ferdy D. beveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 15/11/2017

De bediening was in orde, zowel opvolging als...

De bediening was in orde, zowel opvolging als vriendelijkheid, en het eten was prijs/kwaliteit goed, de coquille mocht iets meer gekruid zijn of een beetje limoenzesde erover en de pasta was wel koud maar het heeft ons zeker gesmaakt.

Rik V.Van Melkebeek
Rik V. beveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 15/11/2017

De maaltijd is echt zeer goed meegevallen....

De maaltijd is echt zeer goed meegevallen. Ook de bediening was zeer goed. Bedankt, wij komen zeker terug. Rik Van Melkebeek

luc m.
luc m. beveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 10/11/2017

Lekker eten, leuke locatie...

Lekker eten, leuke locatie

placeholder
AnnKeymeulen
Ann beveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 09/11/2017

Altijd fijn terugkeren en lekker eten!...

Altijd fijn terugkeren en lekker eten!

VAN DE VELDEMARLEEN
VAN DE VELDE beveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 05/11/2017

heel lekker eten, gezellig kader en goede bedie...

heel lekker eten, gezellig kader en goede bediening het was onze derde maal en zeker voor herhaling vatbaar

datum score