Beoordelingen van Purple 15 The Restaurant

1670 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.8
1670 beoordelingen
datum score
jessie
Beoordeeld op: 18/10/2020
jessie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekker eten en zeer vriendelijk...

Lekker eten en zeer vriendelijk

Vanessa
Beoordeeld op: 11/10/2020

Vriendelijke bediening, lekker eten in een...

Vriendelijke bediening, lekker eten in een gezellige sfeer met design elementen Op het einde van de avond begon het er wel warm te worden

Marleen
Beoordeeld op: 26/07/2020
Marleen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijke bediening. Het eten is telken...

Zeer vriendelijke bediening. Het eten is telkens vernieuwend, fijn, lekker. Prijs kwaliteit.

arne
Beoordeeld op: 17/07/2020
arne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

super lekker gegeten,bediening top,fijn avond...

super lekker gegeten,bediening top,fijn avond gehad!

Christa
Beoordeeld op: 13/07/2020
Christa beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Heel lekker gegeten en fijne bediening aan...

Heel lekker gegeten en fijne bediening aan tafel. Enkel, wanneer alle tafeltjes bezet waren.. was het vrij rumoerig, ik bedoel hier de akkoestiek.. Wel : heel fijn interieur.

Marylène
Beoordeeld op: 12/07/2020
Marylène beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede ontvangst, lekker eten....

Goede ontvangst, lekker eten.

PASCALE
Beoordeeld op: 28/06/2020
PASCALE beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Aangenaam zitten. Goede bediening. Voorzorgsmaa...

Aangenaam zitten. Goede bediening. Voorzorgsmaatregelen gezien de Corona zoals het moet. Zeer lekker eten. Mooie wijnkaart. Prijs kwaliteit zeker correct.

HANS
Beoordeeld op: 28/06/2020
HANS beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

-lekker eten en met zorg bereid -goede prijs...

-lekker eten en met zorg bereid -goede prijs kwaliteitverhouding

Paul
Beoordeeld op: 22/06/2020
Paul beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Vorig weekend hadden we lekkere visgerechten...

Vorig weekend hadden we lekkere visgerechten en dit weekend heerlijke vleesgerechten. Dit keer viel mij vooral op hoe transparant de wijnglazen waren. Toen ik de ober feliciteerde met de propere glazen antwoordde hij dat ze met de hand gewassen worden en dat is duidelijk te zien.

Frans
Beoordeeld op: 22/06/2020
Frans beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

zeer geslaagd lekker eten bediening zeer goed...

zeer geslaagd lekker eten bediening zeer goed

datum score