Beoordelingen van De Biek

894 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.1
894 beoordelingen
datum score
Luc
Beoordeeld op: 28/10/2021
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Lekker gegeten, verzorgd van begin tot eind,...

Lekker gegeten, verzorgd van begin tot eind, vlotte service, evenwichtige service.

Dirk
Beoordeeld op: 26/10/2021
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Verfijnde keuken in een aangenaam kader . Prijs...

Verfijnde keuken in een aangenaam kader . Prijs kwaliteit

Katrien
Beoordeeld op: 25/10/2021
Katrien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Het degustatiemenu was heel gevarieerd opgestel...

Het degustatiemenu was heel gevarieerd opgesteld en tot in de puntjes uitgewerkt. Heerlijke smaken, zeer verfijnd en prachtig gepresenteerd. Proficiat aan jullie hele team: we hebben een zeer aangename namiddag genoten in jullie prachtige restaurant.

Denis
Beoordeeld op: 25/10/2021
Denis beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Super lekker degustatiemenu. Vriendelijke bedie...

Super lekker degustatiemenu. Vriendelijke bediening. Komen graag nog terug. Bedankt.

Olivier
Beoordeeld op: 25/10/2021
Olivier beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Gastronomie

eten=Top Aangenaam ontvangst. --> De bediening...

eten=Top Aangenaam ontvangst. --> De bediening is niet in lijn met eten --> menu's weghalen

Anja
Beoordeeld op: 25/10/2021
Anja beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Mooi en gezellig kader, het zaaltje apart voora...

Mooi en gezellig kader, het zaaltje apart vooraan was aangenaam om met ons gezelschap te zitten. Eten subliem , zeer verfijnd ! Ook lekkere aangepaste wijnen. ik kom zeker terug !

Sophie
Beoordeeld op: 24/10/2021
Sophie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Aangenaam kader, zéér verfijnd eten. We namen...

Aangenaam kader, zéér verfijnd eten. We namen de menu met vier gangen. Heel mooi gepresenteerd! Wij komen met plezier nog een keertje terug!

Marcel
Beoordeeld op: 24/10/2021
Marcel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Wij hebben er altijd al lekker gegeten, maar...

Wij hebben er altijd al lekker gegeten, maar deze avond vonden we de menu fantastisch goed. een dikke pluim!!!!!!!!

Bernard
Beoordeeld op: 23/10/2021
Bernard beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Lekker gerecht mooi gepresenteerd, aangenaam...

Lekker gerecht mooi gepresenteerd, aangenaam kader, vlotte bediening en zoals gewoonlijk rekening gehouden met mijn intoleranties.

Patrick
Beoordeeld op: 19/10/2021
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

vriendelijk personeel en het eten was lekkerl...

vriendelijk personeel en het eten was lekkerl

datum score