Beoordelingen van Gerstenhof

86 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.1
86 beoordelingen
datum score
Joske L.
Beoordeeld op: 21/11/2022
Joske L. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Hallo, Het is een gezellige sfeer ,de mannen...

Hallo, Het is een gezellige sfeer ,de mannen die ons bediende waren zeer vriendelijk en het eten was perfect, Voor herhaling vatbaar ,het was een uitgestelde verjaardag, Vriendelijke groeten , Joske

Anne
Beoordeeld op: 18/11/2022
Anne beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Goeie bediening Heel vriendelijk Lekker gegete...

Goeie bediening Heel vriendelijk Lekker gegeten

Frederic
Beoordeeld op: 17/11/2022
Frederic beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Très bon service. Nourriture délicieuse. Juste...

Très bon service. Nourriture délicieuse. Juste un petit regret nous n'avons pas pu manger à la carte et le choix des vins était très restreint. 2 sortes vins blanc. Je ne sais pas pourquoi car normallement j'ai déjà mangé à la carte et bu le vin que je voulais. En plus c'était pour fêter nos anniversaires avec un ami qui a fait un déplacement de 120 km uniquement pour venir ... Dommage car c'est un très bon établisseent mais la prochaine fois je ma renseignerai à l'avance.

Inge
Beoordeeld op: 07/11/2022
Inge beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker gegeten. Kwaliteit en prijs prima...

Heel lekker gegeten. Kwaliteit en prijs prima in verhouding. Gezellig zitten.

Anja
Beoordeeld op: 07/11/2022
Anja beveelt dit restaurant aan voor: Gastronomie

Zeer lekker eten en zeer vriendelijke bediening...

Zeer lekker eten en zeer vriendelijke bediening. Komen zeker nog veel terug, ook namiddag lekkere pannenkoeken. Hmmm

Tom
Beoordeeld op: 04/11/2022
Tom beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Prijs/kwaliteit zeer goed, vlotte en aangename...

Prijs/kwaliteit zeer goed, vlotte en aangename bediening

Stijn
Beoordeeld op: 03/11/2022
Stijn beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

lekker, sfeervol, mooi aangekleed, beleefd...

lekker, sfeervol, mooi aangekleed, beleefd en vriendelijk personeel

Lieve S.
Beoordeeld op: 03/11/2022
Lieve S. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Wat ons vooral opviel was de vriendelijke,...

Wat ons vooral opviel was de vriendelijke, correcte, professionele bediening aan de tafel !!! Een pluim voor de jongeman met de baard! Er was een goede ‘opvolging’ / geen opdringerigheid maar steeds vriendelijke aanwezigheid waar nodig! Da’s een kunst.

Eric
Beoordeeld op: 30/10/2022
Eric beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Nog nooit meegemaakt! Onbeleefde bediening,wans...

Nog nooit meegemaakt! Onbeleefde bediening,wansmakelijke gerechten . Helft van wat op kaart staat is niet beschikbaar. Wat een mooie avond zou moeten zijn was een afknapper van jewelste.

frans
Beoordeeld op: 22/10/2022
frans beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

een snelle en vriendelijke bediening lekkere...

een snelle en vriendelijke bediening lekkere lunch

datum score