Beoordelingen van Harte Troef

1675 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.3
1675 beoordelingen
datum score
Lize
Beoordeeld op: 13/03/2020
Lize beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker! Goede service!...

Heel lekker! Goede service!

Antigoni
Beoordeeld op: 13/03/2020
Antigoni beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Uitmuntend eten met gezellige sfeer...

Uitmuntend eten met gezellige sfeer

Sofie
Beoordeeld op: 10/03/2020
Sofie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Het eten was heerlijk, de presentatie verzorgd...

Het eten was heerlijk, de presentatie verzorgd en de bediening top. Het zijn relatief grote porties, ik was blij dat de overschot kon worden ingepakt om mee te nemen, zo wordt het niet verspild en heb ik vanmiddag nog een lekkere lunch.

Eduard
Beoordeeld op: 10/03/2020
Eduard beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Aangename sfeer en prima service . Wat er op...

Aangename sfeer en prima service . Wat er op het bord lag van hetzelfde niveau. Zo gaat men gelukkg buiten.Een aanrader om er terug naartoe te gaan. E.R.

Marnicq
Beoordeeld op: 09/03/2020
Marnicq beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker gegeten, mooi gepresenteerd en...

Heel lekker gegeten, mooi gepresenteerd en een vriendelijke bediening in een gezellig kader!

Frederik
Beoordeeld op: 09/03/2020
Frederik beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker gegeten en zeer vriendelijke bediening...

Lekker gegeten en zeer vriendelijke bediening !!

Serge
Beoordeeld op: 09/03/2020
Serge beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was zeer lekker en erg vriendelijke...

Het eten was zeer lekker en erg vriendelijke bediening !

ann
Beoordeeld op: 08/03/2020
ann beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten en tiptop bediening, ook heel vrien...

Lekker eten en tiptop bediening, ook heel vriendelijke mensen.

Paul
Beoordeeld op: 08/03/2020
Paul beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Vlotte en vriendelijke bediening Het eten was...

Vlotte en vriendelijke bediening Het eten was ook super

Martine
Beoordeeld op: 08/03/2020
Martine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Heeft niets te maken met het gereserveerde...

Heeft niets te maken met het gereserveerde eten wel met de luidruchtigheid van sommigen, bedierf de maaltijd compleet

datum score