Beoordelingen van Huis De Colvenier

107 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.4
107 beoordelingen
datum score
rudy
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 26/07/2020
rudy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Men is op de hoogte van het probleem. Vooral...

Men is op de hoogte van het probleem. Vooral de ontkenning, behalve door de chef zelf, was zwak. Er werd ook geen enkele moeite gedaan om iets goed te maken, we vertrokken zonder dat iemand zich iets van ons aantrok. We voelden ons tweederangsklanten, misschien had het met restodays te maken. Het eten was lekker, dat moet ook gezegd worden.

Frank
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 24/07/2020
Frank beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Maaltijd en service waren perfect....

Maaltijd en service waren perfect.

Herman
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 23/07/2020
Herman beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zoals steeds aangename ontvangst, dito bedienin...

Zoals steeds aangename ontvangst, dito bediening van een uitstekende maaltijd. Aanbevolen!

christian
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 20/07/2020
christian beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Zeer klassieke, maar perfect bereide gerechten,...

Zeer klassieke, maar perfect bereide gerechten, zeker zijn geld waard. De prachtige wijnkaart misschien een beetje prijzig.

Peggy
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 19/07/2020
Peggy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Vriendelijke bediening en heel lekker eten...

Vriendelijke bediening en heel lekker eten

Veronique
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 19/07/2020
Veronique beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Klant is daar echt koning, toppersoneel, servic...

Klant is daar echt koning, toppersoneel, service, accommodatie, lekker eten, en de chef-kok komt persoonlijk aan uw tafel. We komen zeker terug.

Kris
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 18/07/2020
Kris beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Uitstekend e keuken. Persoonlijk , attent ontha...

Uitstekend e keuken. Persoonlijk , attent onthaal. Gepaste prijs kwaliteit verhouding. V Bezoek voor herhaling vatbaar.

Dirk
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 18/07/2020
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Lekker en verzorg in een speciale setting....

Lekker en verzorg in een speciale setting. Zeker aanrader.

Ludovic
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 17/07/2020
Ludovic beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Alles was dik OK, lekker gegeten ... en zeer...

Alles was dik OK, lekker gegeten ... en zeer vriendelijke en goede service We gaan zeker nog eens opnieuw genieten bij Patrick en zijn team Groetjes Ludovic de Groof

eddy
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 17/07/2020
eddy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Een fijne ervaring! We genoten eerst van een...

Een fijne ervaring! We genoten eerst van een aperitief in de indrukwekkende wijnkelder, dan van de lunch in de stijlvolle eetzaal van deze mooie stadswoning in het centrum van Antwerpen. De keuken is traditioneel maar vooral voortreffelijk, met enkel topproducten. We kozen voor een "buitengewone" wijn, een Griekse Biblio Chora ( en dat was een succes ). De bediening aan tafel is charmant.

datum score