Beoordelingen van Huis De Colvenier

269 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.8
269 beoordelingen
datum score
Herwig
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays
Beoordeeld op: 27/03/2022
Herwig beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Heel lekker gegeten, vriendelijke bediening...

Heel lekker gegeten, vriendelijke bediening en een mooie kelder om te aperitieven

Ludo
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays
Beoordeeld op: 26/03/2022
Ludo beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Een vriendelijke bediening, mooi decor maar...

Een vriendelijke bediening, mooi decor maar voornamelijk, schitterend gegeten met lekkere bijpassende wijnen

Ruth
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays
Beoordeeld op: 26/03/2022
Ruth beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Prachtige lokatie, super vriendelijke bediening...

Prachtige lokatie, super vriendelijke bediening en héél lekker gegeten! Echt een aanrader !

Monique
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays
Beoordeeld op: 25/03/2022
Monique beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Mooi kader, lekker eten, wijn prima, presentati...

Mooi kader, lekker eten, wijn prima, presentatie ok. Nagerecht, panna cotta, minder goed.

Michelle
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays
Beoordeeld op: 25/03/2022
Michelle beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Leuke kelder voor het aperitief. Heel lekker...

Leuke kelder voor het aperitief. Heel lekker gegeten in klassieke setting.

Freddy
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays
Beoordeeld op: 21/03/2022
Freddy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Leuk onthaal, aperitief in de wijnkelder :...

Leuk onthaal, aperitief in de wijnkelder : top. Verrassing menu heel goed, lekker eten, joviale en vriendelijke chef. Voor herhaling vatbaar,

Georges
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays
Beoordeeld op: 21/03/2022
Georges beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Lekker eten! Heerlijke aangepaste wijnen! Zeer...

Lekker eten! Heerlijke aangepaste wijnen! Zeer vriendelijke bediening! Mooi kader! Zeker top voor een speciale gelegenheid!

Ronny
Beoordeeld op: 20/03/2022
Ronny beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

De supermooie kelderbar brengt je onmiddellijk...

De supermooie kelderbar brengt je onmiddellijk in de juiste stemming om te aperitieven. Over de gerechten kunnen we gerust zeggen: exquis. Een superadres.

Patrick
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays
Beoordeeld op: 20/03/2022
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

prijs kwaliteit ok ,vriendelijke bediening,...

prijs kwaliteit ok ,vriendelijke bediening, aangepastewijnen goed gekozen en zeer overvlordig geschonken

Elise
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays
Beoordeeld op: 20/03/2022
Elise beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Super aangename sfeer. En zeer lekker eten...

Super aangename sfeer. En zeer lekker eten

datum score