Beoordelingen van Meat & Eat

1509 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.1
1509 beoordelingen
datum score
Ilona
Beoordeeld op: 19/10/2020
Ilona beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Eten is zeer goed, alleen heel lawaaiig en...

Eten is zeer goed, alleen heel lawaaiig en heel dicht op elkaar. Er staan schermen tussen, dus dat is goed. Maar je kunt elkaar amper verstaan. Zeer vriendelijk personeel

Johan
Beoordeeld op: 19/10/2020
Johan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening. Prijs kwaliteit....

Vriendelijke bediening. Prijs kwaliteit.

Amaren
Beoordeeld op: 18/10/2020
Amaren beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Super service en prijs/kwaliteit het beste...

Super service en prijs/kwaliteit het beste vlees ooit.

Jessy
Beoordeeld op: 17/10/2020
Jessy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede kwaliteit van het eten! Leuke sfeer,...

Goede kwaliteit van het eten! Leuke sfeer, lekkere bijgerechten. We vonden enkel de portie vlees een beetje klein, maar wij zijn dan ook grote vleeseters :-)

Idriss
Beoordeeld op: 17/10/2020
Idriss beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Toujours un tres bon service et la qualité...

Toujours un tres bon service et la qualité de la viande

Barbra
Beoordeeld op: 17/10/2020
Barbra beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was zeer lekker. Zeer vriendelijk...

Het eten was zeer lekker. Zeer vriendelijk en bekwaam personeel. De akoestiek was echt vreselijk. Ik was eigenlijk wel blij dat we konden vertrekken want het restaurant is vreselijk luidruchtig. En dat is natuurlijk jammer voor een restaurant dat voor de rest super presteert.

Amélie
Beoordeeld op: 16/10/2020
Amélie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Great service and delicious food...

Great service and delicious food

Pieter
Beoordeeld op: 13/10/2020
Pieter beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Genoten van het lekkere eten en de leuke sfeer!...

Genoten van het lekkere eten en de leuke sfeer!

Ali
Beoordeeld op: 13/10/2020
Ali beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Op voorhand een online reservatie gemaakt voor...

Op voorhand een online reservatie gemaakt voor twee personen en op een correct uur bij meat & eat aangekomen. We kregen direct een tafel aangeboden, waarvan de verdeling coronaproof was en toch enige privacy. Gerechten waren dik in orde, zéér schappelijke prijzen voor heel lekker mals rundersteak! Komen hier zeker terug! Bediening was vriendelijk en snel, frietjes en saus top en vlees perfect gebakken zoals we hadden gevraagd

Dominique
Beoordeeld op: 12/10/2020
Dominique beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Côte à l'Os formule op zondag: matige verwelkom...

Côte à l'Os formule op zondag: matige verwelkoming, vlees bleu froid gevraagd maar half gekookt in de pan gekregen. Tip: Vlees met zoveel vet moet gegrild worden om minstens smaak te geven. Dit was véél te veel vet sowieso, niet of onvoldoende gekruid en een smaakloze schotel. Niet voor herhaling.

datum score