Beoordelingen van Tamo

Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
datum score
Joris
Beoordeeld op: 15/10/2019
Joris beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Zeer gezellig, lekker eten...

Zeer gezellig, lekker eten

Luc
Beoordeeld op: 14/10/2019
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Leuke setting en lekker eten...

Leuke setting en lekker eten

Beoordeeld op: 14/10/2019
beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten en goede service...

Lekker eten en goede service

Cristina
Beoordeeld op: 12/10/2019
Cristina beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Horrible table too close to kitchen Sorry...

Horrible table too close to kitchen Sorry but I did not enjoy that at all Thanks!

Beoordeeld op: 12/10/2019
beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer goede en vlotte bediening. Eten was heerli...

Zeer goede en vlotte bediening. Eten was heerlijk en vers bereid. Ik kom zeker terug!

Elien
Beoordeeld op: 07/10/2019
Elien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Goede ervaring. Lekker eten vriendelijke bedien...

Goede ervaring. Lekker eten vriendelijke bediening. We zaten in een hoekje aan de keuken, daar stond een deur open naar de gang die zorgde voor een frissere lucht af en toe, dit stoorde wek een beetje. Nadien werd dit door de bediening gesloten, maar het opende nog vaak.

Charlotte
Beoordeeld op: 04/10/2019
Charlotte beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker! Supergezellig! Sympathieke bedieni...

Zeer lekker! Supergezellig! Sympathieke bediening!

[anonymous]
Beoordeeld op: 29/09/2019
[anonymous] beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening, altijd lekker eten...

Vriendelijke bediening, altijd lekker eten en heerlijke huisgemaakte limonades. Alleen jammer dat de moelleux niet goed warm was deze keer

Beoordeeld op: 29/09/2019
beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Zeer gezellig en origineel interieur, vriendeli...

Zeer gezellig en origineel interieur, vriendelijke bediening en de echte autenthieke Thaise smaken

Mirela
Beoordeeld op: 27/09/2019
Mirela beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, gezellige sfeer en fantastisch...

Lekker eten, gezellige sfeer en fantastisch ontvangst

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in