Beoordelingen van Antoon Van Dyck Brasserie

23 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.8
23 beoordelingen
datum score
André
Beoordeeld op: 15/01/2023
André beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke ontvangst + een eet en drankkaart...

Vriendelijke ontvangst + een eet en drankkaart met veel keuze. Gezellige tafeltjes op verschillende niveaus met zicht op de Stadsfeestzaal. Geen lange wachttijden echt een aanrader.

Jan
Beoordeeld op: 14/01/2023
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

men had zeer goed rekening gehouden met onze...

men had zeer goed rekening gehouden met onze bijkomende wensen, nl een rustige ^laats. Die hebben we gekregen. En bovendien zeer vriendelijke bediening

Marijke
Beoordeeld op: 08/01/2023
Marijke beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Ontbijt heel uitgebreid en goed van kwaliteit...

Ontbijt heel uitgebreid en goed van kwaliteit en super vriendelijk personeel! Ook voldoende keuze aan tafels op ‘hoogte, zodat drukte passanten kon gemeden worden.

PEGGY
Beoordeeld op: 30/12/2022
PEGGY beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer mooie setting, zeer lekker eten, en een...

Zeer mooie setting, zeer lekker eten, en een ongezien vriendelijke bediening. De leuke ober toverde daardoor een glimlach op ons gezicht, zo vriendelijk was hij. Geef fijn gevoel !!

Joëlle
Beoordeeld op: 13/12/2022
Joëlle beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

We vonden de bediening erg onvriendelijk ! Het...

We vonden de bediening erg onvriendelijk ! Het is reeds de tweede maal dat ons dat opvalt! Dus wij komen niet meer .

Hilde
Beoordeeld op: 27/11/2022
Hilde beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Prijs kwaliteit. Vispannetje 27€ en 3 stukjes...

Prijs kwaliteit. Vispannetje 27€ en 3 stukjes vis van 2cm op 3. Te duur.

Jis
Beoordeeld op: 03/11/2022
Jis beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer gezellige lokatie, heel vriendelijk person...

Zeer gezellige lokatie, heel vriendelijk personeel en lekker eten, meer moet dat niet zijn.

Walter
Beoordeeld op: 08/10/2022
Walter beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Superlekker ontbijt, vriendelijke bediening,...

Superlekker ontbijt, vriendelijke bediening, n echte aanrader. We gaan zeker terug

Stefan
Beoordeeld op: 06/06/2022
Stefan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer verzorgd, vlotte bediening!...

Zeer verzorgd, vlotte bediening!

Peggy
Beoordeeld op: 03/05/2022
Peggy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer verzorgd en uitgebreid ontbijt en zeer...

Zeer verzorgd en uitgebreid ontbijt en zeer vriendelijke bediening. Hier kom ik zeker terug. Een echt aanrader.

datum score