Beoordelingen van Umi Sushi & Asian Cuisine

22 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.4
22 beoordelingen
datum score
Stephanie V.
Datum restaurantbezoek: 23/04/2018
Stephanie V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Great sushi, friendly people...

Great sushi, friendly people

Marie
Datum restaurantbezoek: 14/04/2018
Marie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zoals altijd was de sushi zeer lekker, en we...

Zoals altijd was de sushi zeer lekker, en we werden goed bediend door een meisje met blonde krullen

Nick C.
Datum restaurantbezoek: 08/04/2018
Nick C. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

De sushi is echt super! Jammer dat de andere...

De sushi is echt super! Jammer dat de andere gerechten op de kaart niet van dezelfde kwaliteit zijn.

Danny D.
Datum restaurantbezoek: 31/03/2018
Danny D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

First experience with Japanese food was a succe...

First experience with Japanese food was a succes. The kids choose sushi, we duck and scampi's. Good service & food. Will return for lunch when visiting Antwerp.

Ingrid
Datum restaurantbezoek: 24/03/2018
Ingrid beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Heerlijk gegeten !!! We kozen voor de UMI...

Heerlijk gegeten !!! We kozen voor de UMI boot. Lekker en gevarieerd.

Melissa d.
Datum restaurantbezoek: 21/03/2018
Melissa d. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Business lunch/diner, Trendy kader

Normaal gezien is de service altijd top, en...

Normaal gezien is de service altijd top, en ik kom op zeer regelmatige basis dus ik kan het weten :), maar gisteren liet het te wensen over.Het was niet extreem druk, maar toch hebben we meer dan een uur op ons eten moeten wachten. Het voorgerecht was nog niet gebracht of het hoofdgerecht was er al. Door te melden dat we nog niet eens ons voorgerecht hadden gehad hebben we nog langer op ons eten moeten wachten. Nu dit gaat mij niet tegenhouden om nog langs te komen. Umi is een topper, maar als ik een goede raad mag geven, vraag aan het personeel om de bestelling op te schrijven in plaats van te proberen onthouden, dit kan zulke fouten voorkomen.

jaimie
Datum restaurantbezoek: 16/02/2018
jaimie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Altijd zeer lekkere sushi! Mijn lievelingsresto...

Altijd zeer lekkere sushi! Mijn lievelingsresto!!!! bedankt!

Melissa d.
Datum restaurantbezoek: 14/02/2018
Melissa d. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

I visit Umi A LOT and I’m always very pleased...

I visit Umi A LOT and I’m always very pleased with the food quality price and ambiance Umi is basically my second home

Aurore L.
Datum restaurantbezoek: 14/02/2018
Aurore L. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Yes...

Yes

Marie B.
Datum restaurantbezoek: 14/02/2018
Marie B. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Onze serveerster was super vriendelijk! Een...

Onze serveerster was super vriendelijk! Een iets donkerder meisje met felrode lippen en een prachtige glimlach. Het eten was overheerlijk!! Zeker voor herhaling vatbaar.

datum score