Beoordelingen van Umi Sushi & Asian Cuisine

16 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.5
16 beoordelingen
datum score
jaimie
lambrechts
Datum restaurantbezoek: 16/02/2018
jaimie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Altijd zeer lekkere sushi! Mijn lievelingsresto...

Altijd zeer lekkere sushi! Mijn lievelingsresto!!!! bedankt!

Melissa d.
Datum restaurantbezoek: 14/02/2018
Melissa d. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

I visit Umi A LOT and I’m always very pleased...

I visit Umi A LOT and I’m always very pleased with the food quality price and ambiance Umi is basically my second home

Aurore L.
Datum restaurantbezoek: 14/02/2018
Aurore L. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Yes...

Yes

Marie B.
Datum restaurantbezoek: 14/02/2018
Marie B. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Onze serveerster was super vriendelijk! Een...

Onze serveerster was super vriendelijk! Een iets donkerder meisje met felrode lippen en een prachtige glimlach. Het eten was overheerlijk!! Zeker voor herhaling vatbaar.

Joke
Van Bogaert
Datum restaurantbezoek: 13/02/2018
Joke beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Great food and even better service!...

Great food and even better service!

Rachel Z.
Datum restaurantbezoek: 11/02/2018
Rachel Z. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Ons favoriete restaurant omdat het eten erg...

Ons favoriete restaurant omdat het eten erg smaakvol is. Nergens is de sushi lekkerder als hier.

Luca v.
van Turnhout
Datum restaurantbezoek: 11/02/2018
Luca v. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Trendy kader

Normaal gesproken bestellen wij sushi om thuis...

Normaal gesproken bestellen wij sushi om thuis op te eten, omdat ik vroeger niet zo tevreden was over de bediening (wachten op drinken, bij het stellen van vragen raar aangekeken worden etc.), Maar gisteren was de bediening heel goed! En het eten heel erg lekker

Debby M.
Maes
Datum restaurantbezoek: 20/01/2018
Debby M. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Very friendly service!...

Very friendly service!

Hannes V.
Verdoodt
Datum restaurantbezoek: 19/01/2018
Hannes V. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

yes...

yes

datum score