Beoordelingen van Umi Sushi & Asian Cuisine

96 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.0
96 beoordelingen
datum score
Wustenhoff
Beoordeeld op: 04/01/2020
Wustenhoff beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Eten was super lekker Moesten wel lang wachten...

Eten was super lekker Moesten wel lang wachten voordat er iemand aan onze tafel kwam

Hans
Beoordeeld op: 01/01/2020
Hans beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Altijd fantastisch sushi/sashimi! We komen...

Altijd fantastisch sushi/sashimi! We komen graag bij Umi als we in Antwerpen zijn

Van Gompel
Beoordeeld op: 30/12/2019
Van Gompel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

I love this place. Delicious food and very...

I love this place. Delicious food and very friendly staff. Always a pleasure to come here.

tony
Beoordeeld op: 26/12/2019

great sushi, fresh. seating is very close to...

great sushi, fresh. seating is very close to other tables

Kaat
Beoordeeld op: 24/12/2019
Kaat beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader

We waren met vier personen. Twee personen van...

We waren met vier personen. Twee personen van de tafel kregen hun eten en de andere twee hebben meer dan een uur later pas het eten gekregen. Ook de warme gefrituurde sushi was niet meer warm hoe het moest zijn. In totaal hebben we anderhalf uur moeten wachten op het eten en kwam het totaal niet gelijk. Dit was niet echt gezellig

Bauke
Beoordeeld op: 22/12/2019
Bauke beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

The waiter forgot to pass our order to the...

The waiter forgot to pass our order to the kitchen, which resulted in us waiting for an hour. We did get a free drink as compensation though.

Henning
Beoordeeld op: 06/12/2019
Henning beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Fresh food, Gold taste, friendly personell,...

Fresh food, Gold taste, friendly personell, generous pirtions, prices ok.

Eble
Beoordeeld op: 01/12/2019
Eble beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Goede bediening en lekker eten....

Goede bediening en lekker eten.

Thomas
Beoordeeld op: 16/11/2019
Thomas beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Er was veel bediening, maar ze stonden er preci...

Er was veel bediening, maar ze stonden er precies tegen hun zin. Het verliep zeer traag. Het afruimen van de hoofdgerechten bij ons en de tafels rondom ons verliep ook niet snel. We hebben dan maar zelf de rekening gevraagd. Spijtig! Hadden wel sin in dessert.

Jasmijn
Beoordeeld op: 13/10/2019
Jasmijn beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

We ordered, waited for about an hour, only...

We ordered, waited for about an hour, only to find out they never put our order in the system. After that we waited for about 10 more minutes and they didn’t even give us a discount or anything. Bad service. We left after we ate our (small) order. Too bad, because the food was great.

datum score