Beoordelingen van Krua Thai

186 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.3
186 beoordelingen
datum score
Danny
Beoordeeld op: 02/08/2022
Danny beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekkere pad tai .......

Lekkere pad tai ....

J
Beoordeeld op: 22/07/2022
J beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Gewoon een leuk en lekker en betaalbaar redtaur...

Gewoon een leuk en lekker en betaalbaar redtaurant

Ivan
Beoordeeld op: 27/06/2022
Ivan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijk personeel, gezellige setting en...

Vriendelijk personeel, gezellige setting en lekker! Ons favoriet adres voor Thais eten. :-)

Wim
Beoordeeld op: 26/06/2022
Wim beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Klantvriendelijk, familiale sfeer....

Klantvriendelijk, familiale sfeer.

Isabella
Beoordeeld op: 17/06/2022
Isabella beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heerlijk eten. Super vriendelijke bediening...

Heerlijk eten. Super vriendelijke bediening ! aanrader eerste klas zou ik zeggen

Mitchell
Beoordeeld op: 28/05/2022
Mitchell beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen

heel lekker gegeten, vriendelijke bediening....

heel lekker gegeten, vriendelijke bediening. Doch 1 klein minpuntje: nadat we onze dessert hadden gehad stond ze er direct met de rekening wij kregen niet te kans om eventueel nog iets te drinken.

Ben
Beoordeeld op: 27/05/2022
Ben beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Business lunch/diner, Gastronomie

The food was great. Unfortunately not enough...

The food was great. Unfortunately not enough personnel so the service could be better (although the ladies did their best).

Geluck
Beoordeeld op: 27/05/2022
Geluck beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijke, goede bediening, correcte...

Zeer vriendelijke, goede bediening, correcte prijs /kwaliteit maar vooral lekker !!

Niels
Beoordeeld op: 19/05/2022
Niels beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Wij reserveren om 19u om dan toe te komen en...

Wij reserveren om 19u om dan toe te komen en te ontdekken dat jullie gesloten zijn ?! Gelukkig nog ergens anders bij een thai in de buurt die wel open was en plaats had.

Alain
Beoordeeld op: 12/05/2022
Alain beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

We hadden een familie-etentje met zes personen....

We hadden een familie-etentje met zes personen. Bijna iedereen naam een ander voorgerecht en een ander hoofdgerecht, dat was geen probleem. Iedereen was zeer tevreden over de gerechten: lekker, veel smaak, niet te pikant en goede porties. Personeel was ook heel vriendelijk en attent, een geslaagde en leuke avond dus!

datum score