Klein en gezellig restaurant, lekkere Thaise...
Klein en gezellig restaurant, lekkere Thaise gerechten en vriendelijke bediening
Het eten was lekker maar het was er erg fris ...Dit maakte ons etentje niet echt gezellig!
Zeer vriendelijke ontvangst in het Nederlands wat bij vele Thaise restaurants niet het geval is . Menu waarin alle ingrediënten worden vermeld. Wij hebben zeer lekker gegeten en komen zeker terug.
Super lekker gegeten en vriendelijke bediening, al meerdere keren geweest, een aanrader!!!
Lekker eten, ruime kaart en vriendelijke bediening. We kregen een attentie voor een jarige
Zeer lekker gegeten (menu is een aanrader!) Goede bediening voor herhaling vatbaar!!
Gastvrijheid +++, heel lekker Thaï, zoals in Thaïland!
Steeds uitstekend eten én vriendelijke bediening.Ga zeker terug met vrienden als terug kan!!
Vlotte, vriendelijke bediening. Lekker vers eten aan goeie prijzen. Gezellig, mooi interieur.