Beoordelingen van Restaurant Marcel

1423 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.4
1423 beoordelingen
datum score
Marc
Beoordeeld op: 26/02/2020
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

aangename ontvangst , eten zeer goed...

aangename ontvangst , eten zeer goed

Dimitri
Beoordeeld op: 26/02/2020

Supergezellig en zeeeer lekker. Goede wijnen...

Supergezellig en zeeeer lekker. Goede wijnen en netjes geserveerd. Echt top !

placeholder
Luk
Beoordeeld op: 25/02/2020
Luk beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

zeer gezellig interieur, standingvol geklede...

zeer gezellig interieur, standingvol geklede tafels, obers piekfijn in orde. Bij het binnenkomen zie je al onmiddellijk dat dit een ander soort type restaurant is. Schotels waren ook zeer verzorgd.

Frank
Beoordeeld op: 23/02/2020
Frank beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Het duurde wel heel erg lang voordat het hoofd...

Het duurde wel heel erg lang voordat het hoofd gerecht kwam. Werd ook niet gevraagd of we nog wat wilden drinken.

robert
Beoordeeld op: 23/02/2020
robert beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Kwaliteit gerechten, aangename sfeer, zeer...

Kwaliteit gerechten, aangename sfeer, zeer goede en vriendelijke bediening

Hilde
Beoordeeld op: 23/02/2020
Hilde beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie

merci merci top top fam ocmw...

merci merci top top fam ocmw

ingrid
Beoordeeld op: 22/02/2020
ingrid beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Lekkere smaken. Enige minpuntje is steeds ongev...

Lekkere smaken. Enige minpuntje is steeds ongevraagd bijvullen wijn. Ik zou graag de fles( witte) wijn aan tafel hebben en zelf beslissen wanneer er bijgevuld wordt.

Chris
Beoordeeld op: 21/02/2020
Chris beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Perfect. Vriendelijke bediening, verzorgd,...

Perfect. Vriendelijke bediening, verzorgd, en superwijnen.

Rudy
Beoordeeld op: 21/02/2020
Rudy beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner

Vlotte bediening;...

Vlotte bediening;

Etienne
Beoordeeld op: 21/02/2020
Etienne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

zie vorige beoordelingen...

zie vorige beoordelingen

datum score