Beoordelingen van Restaurant Marcel

1230 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.3
1230 beoordelingen
datum score
Astrid
Beoordeeld op: 22/09/2019
Astrid beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Het eten was overheerlijk en topklasse. De...

Het eten was overheerlijk en topklasse. De bedienining kan beter. De heer als kelner aangekleed is een voorbeeld voor de anderen. 0,5 cm guller met de wijn of aperitief schept een andere indruk. Dit zijn echter suggesties want we hebben uitzonderlijk lekker gegeten en ons goed geamuseerd!

placeholder
Marcel
Beoordeeld op: 20/09/2019
Marcel beveelt dit restaurant aan voor: Trendy kader

Goede ontvangst, zeer lekker eten en mooi gepre...

Na betaling van onze rekening en een wandeling in de buurt van het MAS. Hielden we een wrang gevoel over. Niet over het kader, eten, bediening en andere vele zaken, maar en dit is een grote maar. De rekening was een grote onduidelijke bedoening. Vier personen, alle vier kritische en professionele mensen, wisten na een wandeling later op een terras voor een aftertought zich geen wijs in de rekening. Wisten precies wat er geconsumeerd was. Maar vonden tot onze frustratie, niet altijd de connectie tussen het gekregen en het betaalde. Vonden het uiteindelijk niet de moeite om terug te gaan en verhaal te zoeken. We gaan dat ook doortrekken. Dus we komen niet meer terug. Jammer.

Marc
Beoordeeld op: 20/09/2019
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel vriendelijke en goede bediening. Prijs...

Heel vriendelijke en goede bediening. Prijs - kwaliteit, zeer correct. Zeer uitgebreide wijnkaart

Guy
Beoordeeld op: 18/09/2019
Guy beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner

Het was lekker en de bediening was goed ;)...

Het was lekker en de bediening was goed ;)

Geert
Beoordeeld op: 14/09/2019
Geert beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Authentiek en prettig kader. Goede bediening...

Authentiek en prettig kader. Goede bediening maar eerder zakelijk. Lekker eten, vooral de risotto bij het dag/vis-gerecht was superb. Prima kwaliteit-prijs verhouding. Aanrader.

Diane
Beoordeeld op: 11/09/2019
Diane beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekkere lunch en zeer vriendelijke bediening....

Lekkere lunch en zeer vriendelijke bediening.

Kathleen
Beoordeeld op: 11/09/2019
Kathleen beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Het eten was picobello maar we moesten wel...

Het eten was picobello maar we moesten wel erg lang wachten voor het opgediend werd en ook tussen de gangen door duurde het te lang. We waren om 12u30 binnen en slechts om 15u15 terug buiten. Voor een zakenlunch, 6 personen met aperitief en 2 gangen vinden wij dit te lang.

Carl
Beoordeeld op: 07/09/2019
Carl beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Gezellig, kwaliteit, mooie porties en vooral...

Gezellig, kwaliteit, mooie porties en vooral lekker in een klassevolle omkadering.

Herman
Beoordeeld op: 04/09/2019
Herman beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

prijs/ kwaliteit ok. Lekker eten en vriendelijk...

prijs/ kwaliteit ok. Lekker eten en vriendelijke bediening. Zeer mooie wijnkaart.

Tina
Beoordeeld op: 04/09/2019
Tina beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner

Lekker gegeten. Jammer dat het te lang duurde...

Lekker gegeten. Jammer dat het te lang duurde voor een busibesslunch. 4x hetzelfde genomen

datum score