Beoordelingen van Restaurant Marcel

1409 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.4
1409 beoordelingen
datum score
Bert
Beoordeeld op: 16/02/2020
Bert beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Stijlvolle zaak, klassieke Franse keuken met...

Stijlvolle zaak, klassieke Franse keuken met een moderne touch. Bijzonder attente en professionele medewerkers. Leuke ambiance en absoluut een correcte prijs-kwaliteit. Zowel menu als à la carte een aanrader voor vlees-vis én vegetarisch. Wij komen graag terug.

Ronny
Beoordeeld op: 16/02/2020
Ronny beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Lekkere.menu en vriendelijke bediening....

Lekkere.menu en vriendelijke bediening.

Ellen
Beoordeeld op: 15/02/2020
Ellen beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Mooie locatie, lekker eten, vlotte bediening....

Mooie locatie, lekker eten, vlotte bediening.

Patrick
Beoordeeld op: 15/02/2020
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Heel lekker gegeten en genoten van de wijnen....

Heel lekker gegeten en genoten van de wijnen.

Leena
Beoordeeld op: 15/02/2020
Leena beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Hoogwaardige culinaire belevenis en professione...

Hoogwaardige culinaire belevenis en professionele en vriendelijke bediening.

Guy
Beoordeeld op: 15/02/2020
Guy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Heel tevreden. Lekker eten,vriendelijke bedieni...

Heel tevreden. Lekker eten,vriendelijke bediening. Heel aangenaam restaurant. Wij komen zeker terug.

Bieke
Beoordeeld op: 14/02/2020
Bieke beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Prijs/kwaliteit zeer ok, menu Marcel 4 gangen...

Prijs/kwaliteit zeer ok, menu Marcel 4 gangen genomen, alles zeer lekker en mooi gepresenteerd, voorafgegaan door heerlijk brood met konijnenragout en een amuse, Zeer uitgebreide wijnkaart met alle prijsklasses, eveneens vele keuzes per glas. Vriendelijke en vlotte service en leuk kader, top!

Casteleyn
Beoordeeld op: 14/02/2020
Casteleyn beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

De organisatie van een kennislunch door 1Vermog...

De organisatie van een kennislunch door 1Vermogensbeheer met 11 deelnemers in het aparte zaaltje verliep perfect en dit is duidelijk de juiste setting voor dergelijke organisatie. Voor herhaling vatbaar.

Chris
Beoordeeld op: 14/02/2020
Chris beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

Excellent service, nice food, great wine....

Excellent service, nice food, great wine.

Etienne
Beoordeeld op: 13/02/2020
Etienne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

prima keuken verzorgde bediening mooi kader...

prima keuken verzorgde bediening mooi kader

datum score