Beoordelingen van Restaurant Marcel

1437 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.4
1437 beoordelingen
datum score
ingrid
Beoordeeld op: 22/02/2020
ingrid beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Lekkere smaken. Enige minpuntje is steeds ongev...

Lekkere smaken. Enige minpuntje is steeds ongevraagd bijvullen wijn. Ik zou graag de fles( witte) wijn aan tafel hebben en zelf beslissen wanneer er bijgevuld wordt.

chris
Beoordeeld op: 21/02/2020
chris beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Perfect. Vriendelijke bediening, verzorgd,...

Perfect. Vriendelijke bediening, verzorgd, en superwijnen.

Rudy
Beoordeeld op: 21/02/2020
Rudy beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner

Vlotte bediening;...

Vlotte bediening;

Etienne
Beoordeeld op: 21/02/2020
Etienne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

zie vorige beoordelingen...

zie vorige beoordelingen

Dirk
Beoordeeld op: 21/02/2020
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Genoten van een eerlijk en vooral heerlijk...

Genoten van een eerlijk en vooral heerlijk lunchmenu. Verfijnd genot. Fijne bediening, mooi kader.

Benedikt
Beoordeeld op: 21/02/2020
Benedikt beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Gezellig restaurant, vriendelijk personeel,...

Gezellig restaurant, vriendelijk personeel, lekker eten, lekkere wijn. Mooie presentatie. Meer dan voldoende keuze. Top !

Ari
Beoordeeld op: 19/02/2020
Ari beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Lekker en verfijnd! Zeer professionele bedienin...

Lekker en verfijnd! Zeer professionele bediening.

Gunter
Beoordeeld op: 18/02/2020
Gunter beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner

Mooie zaak. Toffe en professionele bediening. Z...

Mooie zaak. Toffe en professionele bediening. Zeer lekker gegeten.

Bert
Beoordeeld op: 16/02/2020
Bert beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Stijlvolle zaak, klassieke Franse keuken met...

Stijlvolle zaak, klassieke Franse keuken met een moderne touch. Bijzonder attente en professionele medewerkers. Leuke ambiance en absoluut een correcte prijs-kwaliteit. Zowel menu als à la carte een aanrader voor vlees-vis én vegetarisch. Wij komen graag terug.

Ronny
Beoordeeld op: 16/02/2020
Ronny beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Lekkere.menu en vriendelijke bediening....

Lekkere.menu en vriendelijke bediening.

datum score