Beoordelingen van Plaasj Kaffee

35 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
7.5
35 beoordelingen
datum score
placeholder
Julie
Beoordeeld op: 29/03/2019
Julie beveelt dit restaurant aan voor: Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijk en héérlijk

Het personeel was echt ontzettend vriendelijk de hele avond lang. Wij hebben ieders de bistronomie 2-gangen menu genomen. Ik heb crème brûlée van geitenkaas als voorgerecht genomen en mooie meid als hoofgerecht. Deze waren allebei verrukkelijk en met perfecte sausjes erbij. Het is heel mooi zitten aan het water en voor de kinderen is er een grote buitenspeeltuin met ingebouwde trampoline.

placeholder
greet
Beoordeeld op: 04/05/2018
greet beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

We waren de enige gasten die avond. De zaak...

We waren de enige gasten die avond. De zaak zag er oud en niet proper uit. De ramen waren niet gepoetst. De tafels en het terras zagen er leeg en kil uit. Op het einde van ons bezoek rond 22u kwam de eigenaar uit de keuken en begon al de lichten in het restaurant uit te doen. Hij riep verschillende keren naar zijn vrouw, die met ons aan het praten was. Hij bleef haar maar roepen. De ouders van de eigenares stonden ook in de zaak en riepen haar ook de hele tijd om naar hen te komen. Ik heb hierdoor snel mijn glas wijn leeggedronken en de zaak zo snel mogelijk verlaten. We voelden ons buiten gezet. Die avond waren wij de enige gasten in de zaak maar wij hadden dit nog nooit meegemaakt. Behandel al de klanten hetzelfde en zet ze niet letterlijk buiten !

Ellen
Beoordeeld op: 26/04/2018

Het was gesloten, hoewel we hadden gereserveerd...

Het was gesloten, hoewel we hadden gereserveerd. Hier hadden we graag bericht over gekregen

Johnny
Beoordeeld op: 22/04/2018
Johnny beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Gruwelijk. Na een kwartier krijg je de kaart....

Gruwelijk. Na een kwartier krijg je de kaart. Na nog een kwartier komt men opnemen. Na nog een kwartier komt het aperitief en lukt men er eindelijk in om de sporen van de vorige gebruikers van de tafel te kuisen. Wij vragen daarna tot 3 keer toe of de bestelde wijn al kan geserveerd worden. Na bijna 2 uur is er nog steeds geen voorgerecht klaar. Ik vroeg de rekening. Enig lichtpunt: een vriendelijke dame (de moeder die ook maar komt invallen) zegt me dat ik niet moest betalen. Op dat ogenblik komt de zaaloverste zeggen dat het eten er aan komt. Neen bedankt. Daarna toch smakelijk gegeten in een nabijgelegen brasserie. Goed om weten: de wijn die ik daarvoor besteld had, staat in die brasserie 11€ lager geprijst. Tot nooit meer. Johnny Bakx

Roland
Beoordeeld op: 21/04/2018

Tablebooker weer grandioos in de fout! Restaur...

Tablebooker weer grandioos in de fout! Restaurant was pas verwittigd op het uur van onze aankomst waardoor geen tafel gereserveerd was! Vorige boeking via tablebooker verschil van 2 uur op reservatieboeking!!!!

Jean pierre
Beoordeeld op: 21/04/2018
Jean pierre beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijke bediening en lekker eten...

Zeer vriendelijke bediening en lekker eten . Zeer mooie locatie .

Roger
Beoordeeld op: 16/04/2018
Roger beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

verzorgd eten, vriendelijke bediening...

verzorgd eten, vriendelijke bediening

MARJO
Beoordeeld op: 12/04/2018
MARJO beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Handige on line reservatie. Zeer vriendelijk...

Handige on line reservatie. Zeer vriendelijk onthaal. Snelle bediening. Heerlijk en ruimtelijk uitzicht. Lekker en verzorgd eten. Het gevoel dicht bij een drukke metropool te zitten en toch de rust van de rechteroever te voelen. Grote en gratis parking vlakbij.

Dirk
Beoordeeld op: 12/04/2018
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Het was lekker eten in een ontspannen sfeer....

Het was lekker eten in een ontspannen sfeer.

ivan v.
Beoordeeld op: 07/04/2018
ivan v. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

super vriendelijke bediening,en we hebben heerl...

super vriendelijke bediening,en we hebben heerlijk gegeten .

datum score