Beoordelingen van Ga Nord

892 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Reserveer je tafel
8.4
892 beoordelingen
datum score
Liliane
Beoordeeld op: 09/03/2020
Liliane beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Bediening en de organisatie van de keuken...

Bediening en de organisatie van de keuken

alain
Beoordeeld op: 08/03/2020
alain beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Veel te trage bediening en opgelegde duurste...

Veel te trage bediening en opgelegde duurste menu zonder verwittiging bij de reservatie. Extra waterfles gebracht zonder dat ernaar vroegen en gefactureerd.

Luc
Beoordeeld op: 02/03/2020
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Leuke locatie, attente bediening en lekker...

Leuke locatie, attente bediening en lekker gegeten!Super

Charlotte
Beoordeeld op: 02/03/2020
Charlotte beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Heerlijk gegeten. Tafelbediening was heel aange...

Heerlijk gegeten. Tafelbediening was heel aangenaam. Prachtige locatie. 10 op 10!!

Wesley
Beoordeeld op: 02/03/2020
Wesley beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

We waren met 4 voor de zondagsbrunch , maar...

We waren met 4 voor de zondagsbrunch , maar de porties waren klein voor 4 in vergelijking met de tafel naast ons waar ze met 2 waren ( hadden veel meer). Koffie voor 4.30 euro zonder koekje , zelf suiker moeten vragen. Jammer

Dana
Beoordeeld op: 02/03/2020
Dana beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Heel lekker gegeten en gedronken....

Heel lekker gegeten en gedronken.

Stephanie
Beoordeeld op: 01/03/2020
Stephanie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Omkadering is zeer mooi. Prijs kwaliteit niet...

Omkadering is zeer mooi. Prijs kwaliteit niet in balans, bediening zou iets vlotter mogen.

Tinne
Beoordeeld op: 01/03/2020
Tinne beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Zeer lekker eten. Enorm vriendelijke en vlotte...

Zeer lekker eten. Enorm vriendelijke en vlotte bediening. Prachtig interieur.

Anniek
Beoordeeld op: 01/03/2020
Anniek beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

We hebben genoten! We begrepen dat er te weinig...

We hebben genoten! We begrepen dat er te weinig personeel was, maar daar hebben wij niets van gemerkt.

elke
Beoordeeld op: 29/02/2020
elke beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Heel mooi interieur en eerlijk en gezond eten...

Heel mooi interieur en eerlijk en gezond eten met veel aandacht voor decoratie en vegetarische opties.

datum score