Beoordelingen van Ga Nord

1197 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.6
1197 beoordelingen
datum score
Nadia
Beoordeeld op: 20/05/2022
Nadia beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Heerlijk eten, mooie smaak combinaties, mooie...

Heerlijk eten, mooie smaak combinaties, mooie presentatie, goede service, klantvriendelijkheid, prachtig restaurant

julie
Beoordeeld op: 18/05/2022
julie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner

Er waren 3 zeer grote lawaaierige groepen aanwe...

Er waren 3 zeer grote lawaaierige groepen aanwezigen. Mijn man en ik konden elkaar amper horen. Onze ober was constant aan het snotteren en het niezen. In de koffie van mijn man zat na het leegdrinken een papiertje van de suiker dat niet van hem was. Het eten zelf was ok, maar zijn geld niet waard.

Kim
Beoordeeld op: 18/05/2022
Kim beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Zeer lekker eten, goede bediening! Zeer mooie...

Zeer lekker eten, goede bediening! Zeer mooie locatie!

Jelle
Beoordeeld op: 15/05/2022
Jelle beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Toffe bediening. Lekker eten Mooie locatie...

Toffe bediening. Lekker eten Mooie locatie

Elke
Beoordeeld op: 15/05/2022
Elke beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Leuke locatie, super bediening en lekker eten...

Leuke locatie, super bediening en lekker eten

Annelies
Beoordeeld op: 15/05/2022
Annelies beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Erg lekker eten, mooi restaurant, vriendelijke...

Erg lekker eten, mooi restaurant, vriendelijke bediening. Enkel het bijvullen van je wijnglas moet je zelf doen.

CHRISTINE
Beoordeeld op: 14/05/2022
CHRISTINE beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Alles perfect verlopen. Lekker eten Zeer vriend...

Alles perfect verlopen. Lekker eten Zeer vriendelijk personeel, die weten waar ze mee bezig zijn,

Mieke
Beoordeeld op: 09/05/2022
Mieke beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader

Zeer vriendelijke bediening, zeer mooie locatie...

Zeer vriendelijke bediening, zeer mooie locatie en lekker eten.

Marc
Beoordeeld op: 08/05/2022
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Heel tevreden, enkel wat waanzinnige prijzen...

Heel tevreden, enkel wat waanzinnige prijzen voor glas cola, koffie en latte!!!

Arjan
Beoordeeld op: 08/05/2022
Arjan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Heerlijk eten, prachtige locatie, zeer vriendel...

Heerlijk eten, prachtige locatie, zeer vriendelijke bediening die echt met ons mee dachten toen we zeiden dat we niet heel veel tijd hadden vanwege de laatste trein naar huis.

datum score