Beoordelingen van Wok Van Antwerpen

140 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
7.3
140 beoordelingen
datum score
Paulo
Beoordeeld op: 08/05/2022
Paulo beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

I've been to this restaurant several times...

I've been to this restaurant several times for dinner, but yesterday there was little variety of food.

Gabriela
Beoordeeld op: 27/04/2022
Gabriela beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Gastronomie

Nice service. Spacious place with a great...

Nice service. Spacious place with a great selection of food. Everyone will find something for himself. Enjoyable time

kawtar
Beoordeeld op: 21/03/2022
kawtar beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Zeer onbeschoft personeel niets werd aangevuld...

Zeer onbeschoft personeel niets werd aangevuld we betalen de volle prijs om dan geen fles drank te mogen bestellen enkel glazen frisdrank toen ik vroeg achter de eigenaar van de zaak werd ik heel agressief benaderd door de vrouw van de eigenaar absoluut een no go

Marc
Beoordeeld op: 20/03/2022
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Geruzie over het gratis menu voor een jarige...

Geruzie over het gratis menu voor een jarige Het is niet wat op de site staat. Geen toezicht op rondstormende kinderen die met het nog te consumeren eten spelen en verschillende ijssoorten bij elkaar gooien in de ijskreembak Geen keuze bij de frisdranken, alleen water. Het eten wordt slecht aangevuld. De toiletten waren schandalig vuil en vies. Op het mannentoilet was geen water om de handen te wassen Ik ben vroeger dikwijls in deze zaak gaan eten en was er steeds tevreden. Na mijn bezoek gisteren heeft deze zaak voor mij afgedaan. Marc Van Driessche

Fientje
Beoordeeld op: 18/03/2022
Fientje beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Zeer vriendelijk en aangename dienst en eten...

Zeer vriendelijk en aangename dienst en eten was zeer lekker behalve de mosselen voor de rest super

atika
Beoordeeld op: 29/01/2022
atika beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Je dirais que c’est halal et que les boissons...

Je dirais que c’est halal et que les boissons sont à volonté.

Sandra
Beoordeeld op: 05/01/2022
Sandra beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Vergane glorie op alle gebied ..voor nostalgie...

Vergane glorie op alle gebied ..voor nostalgie nog eens gegaan maar was er druk en heel chaotisch , mensen zonder mondmasker aan buffet werd niks van gezegd, gerechten werden niet direct bijgevuld dus vele potten leeg en de “warme”gerechten waren helemaal niet warm ., geen zoetzure saus maar wel pot ketchup en mayonaise in een Chinees resto ? . stond meer 1 dan 2 man aan de wok waardoor daar ook lang wachten ..personeel gestrest en blijkbaar tekort denk ik .. wc waren ook erg vuil , veel spelende kinderen die ook het eten overal naast potten liet vallen ( ook door ouders niet begeleiden natuurlijk) maar werd niet opgekuist door personeel waardoor alles er rommelig vuil uitzag … zijn geld niet meer waard sorry !

Imad
Beoordeeld op: 01/01/2022
Imad beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Service top , restaurant propre, tout est bon...

Service top , restaurant propre, tout est bon .jai bien aimé surtout qu il est halal

Sandra
Beoordeeld op: 25/12/2021
Sandra beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Eten was anders dan paar jaar geleden op kersta...

Eten was anders dan paar jaar geleden op kerstavond..alles koud gewoontjes .

Najjat
Beoordeeld op: 18/12/2021
Najjat beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Buffet is vol...

Buffet is vol

datum score