Beoordelingen van Wok Van Antwerpen

113 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
7.4
113 beoordelingen
datum score
fatima
Beoordeeld op: 20/10/2020
fatima beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Top service...

Top service

fatima
Beoordeeld op: 27/09/2020
fatima beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Top service! Zeer vriendelijke baas en bazin....

Top service! Zeer vriendelijke baas en bazin. We zijn al jaren vaste klant. Echt een aanrader. Abdel

Mido
Beoordeeld op: 07/09/2020
Mido beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

was heel lekker en proper eten veel sorten...

was heel lekker en proper eten veel sorten

yengov
Beoordeeld op: 24/08/2020
yengov beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Reservatie was bevestigd per mail, bij aankomst...

Reservatie was bevestigd per mail, bij aankomst niet op de lijst , eten niet lekker , weinig keuze en te druk , mensen droegen geen mondmaskers bij naar het buffet gaan , kregen allemaal aparte tangen om eten te nemen , maar 1 ijsschep waar iedereen dan wel aanzat

Cathy
Beoordeeld op: 26/07/2020
Cathy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vind het er heel lekker en kan eten wa en hoeve...

Vind het er heel lekker en kan eten wa en hoeveel je wilt je gaat nooit met honger naar huis... Kom er heel graag eten.

Paul
Beoordeeld op: 05/07/2020
Paul beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte en nette bediening. Het eten is smaakvol...

Vlotte en nette bediening. Het eten is smaakvol en ruime keuze

Dominique
Beoordeeld op: 22/06/2020
Dominique beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Ik en mijn vriend hadden gereserveerd en toen...

Ik en mijn vriend hadden gereserveerd en toen we aankwamen was de zaak gesloten .

Nadia
Beoordeeld op: 14/06/2020

gesleten...

gesleten

Sabine
Beoordeeld op: 16/02/2020
Sabine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel vriendelijk personeel veel keuze proper...

Heel vriendelijk personeel veel keuze proper en lekker

Phoebe
Beoordeeld op: 08/02/2020
Phoebe beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Ik was jarig de dag zelf en er staat dat als...

Ik was jarig de dag zelf en er staat dat als je de dag zelf jarig bent je een verassing krijgt ik kreeg gewoon dessert stukjes van het buffet dat ik evengoed zelf kon gaan halen, er speelde gewoon een verjaardags liedje en er was een vuurwerkstokje bij, ik had wel meer verwacht! Die had echt tegen geslagen

datum score