Beoordelingen van Kasteel Rivierenhof

837 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.4
837 beoordelingen
datum score
Kelly
Beoordeeld op: 15/03/2020

Lekker eten, gezellig, goede bediening...

Lekker eten, gezellig, goede bediening

Danny
Beoordeeld op: 14/03/2020
Danny beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

Prima service, lekkere verzorgd ontbyt...

Prima service, lekkere verzorgd ontbyt

Patrick
Beoordeeld op: 10/03/2020
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Het ontbijt in een koude traphal was niet het...

Het ontbijt in een koude traphal was niet het idee dat wij hadden om lekker te gaan ontbijten in een kasteel. Zoals foto's online niets van gezien. Kwaliteit ondermaats.

Maria
Beoordeeld op: 09/03/2020
Maria beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

zeer vriendelijke ontvangst en bediening .de...

zeer vriendelijke ontvangst en bediening .de omkadering uitstekend . prachtige omgeving , wat kan een mens meer verlangen . ?

Gerd
Beoordeeld op: 09/03/2020
Gerd beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

tijdens ons eten werden zowel de voordeur als...

tijdens ons eten werden zowel de voordeur als de achterdeur regelmatig open en dicht gedaan omwille van een doopfeest naast onze zaal. Dit gaf heel wat tocht tijdens het eten wat niet echt gezellig was.

Els
Beoordeeld op: 09/03/2020
Els beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel goed ontbijt in een prachtig kader....

Heel goed ontbijt in een prachtig kader.

Viviane
Beoordeeld op: 09/03/2020
Viviane beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Super service en lekker !...

Super service en lekker !

Bart
Beoordeeld op: 08/03/2020
Bart beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Super goed ontbijt. Pistolets a volente. Super...

Super goed ontbijt. Pistolets a volente. Super vriendelijke service. Op en top uitstekend

christine
Beoordeeld op: 07/03/2020
christine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

prachtige ligging in het mooie park. Goede...

prachtige ligging in het mooie park. Goede , vriendelijke service, lekker eten/ drinken , ... je kan/mag blijven zitten zo lang je wil, ..... super !!!!

Pierre
Beoordeeld op: 02/03/2020
Pierre beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel vriendelijke bediening niets te kort...

Heel vriendelijke bediening niets te kort

datum score